- 18 Тра 2025
- 54
Апеляційному Судді Штату San-Andreas Vitalii Skoropad
Від: Artema Manifesto
Статус: громадянин Штату San-Andreas
Контактні дані заявника: 13253221 | E-mail: gaxon229
Від: Artema Manifesto
Статус: громадянин Штату San-Andreas
Контактні дані заявника: 13253221 | E-mail: gaxon229
Заява про апеляцію
Я, Artem Manifesto, подаю апеляцію на рішення Генерального прокурора від 14.08.25.
Вважаю, що рішення є необґрунтованим з таких причин: О 14.08.25
Орієнтовно о 16:00 мене було затримано, після чого на місце прибув Генеральний прокурор та почав з’ясовувати обставини події. Прошу витребувати відеодоказ у Генерального прокурора, а також звернути увагу на те, що мала місце змова (блат) зі сторони співробітників ФБР. Це проявилося у тому, що Генеральний прокурор вирішив розібрати ситуацію на місці, щодо якої проти мене подали позов до суду, та без проведення судового засідання і відкриття кримінального провадження прийняв рішення про моє звільнення.
Також зазначу, що мене було звільнено не за тією статтею, за якою здійснювалося затримання. Після цього позов до суду проти мене було видалено.
Крім того, за порушення Конституції та процесуального кодексу Генеральний прокурор вирішив винести адміністративний штраф співробітникам FIB, однак пізніше виявилося, що у реєстрі штрафів жодних даних про нього не було внесено. Вважаю, що порушення Конституції є грубим порушенням закону, а відтак не може бути підставою для накладення штрафу.Мої слова можуть підтвердити ГКА, суд першої інстанції та ЗГКА.
Вимоги до Суду:
Скасувати рішення,
Прошу суд вжити суворих заходів до Генерального прокурора, а саме притягнути його до відповідальності за:
- Стаття 12.8. Недбале ставлення до виконання службових обов’язків, що призвело до негативних наслідків.
- Стаття 12.2. Перевищення службових повноважень.
Додатки:
- Відео запису запитати у Генерального прокурора
- Паспорт : https://postimg.cc/gXD1bGqz
- Контактні дані [email protected]
Підпис: ArteM$
Дата: 15.08.25
Дата: 15.08.25
Останнє редагування: