Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Artem Manifesto

Козак
18 Тра 2025
54
Апеляційному Судді Штату San-Andreas Vitalii Skoropad
Від: Artema Manifesto
Статус: громадянин Штату San-Andreas
Контактні дані заявника: 13253221 | E-mail: gaxon229​

Заява про апеляцію
Я, Artem Manifesto, подаю апеляцію на рішення Генерального прокурора від 14.08.25.
Вважаю, що рішення є необґрунтованим з таких причин: О 14.08.25
Орієнтовно о 16:00 мене було затримано, після чого на місце прибув Генеральний прокурор та почав з’ясовувати обставини події. Прошу витребувати відеодоказ у Генерального прокурора, а також звернути увагу на те, що мала місце змова (блат) зі сторони співробітників ФБР. Це проявилося у тому, що Генеральний прокурор вирішив розібрати ситуацію на місці, щодо якої проти мене подали позов до суду, та без проведення судового засідання і відкриття кримінального провадження прийняв рішення про моє звільнення.

Також зазначу, що мене було звільнено не за тією статтею, за якою здійснювалося затримання. Після цього позов до суду проти мене було видалено.

Крім того, за порушення Конституції та процесуального кодексу Генеральний прокурор вирішив винести адміністративний штраф співробітникам FIB, однак пізніше виявилося, що у реєстрі штрафів жодних даних про нього не було внесено. Вважаю, що порушення Конституції є грубим порушенням закону, а відтак не може бути підставою для накладення штрафу.Мої слова можуть підтвердити ГКА, суд першої інстанції та ЗГКА.

Вимоги до Суду:
Скасувати рішення,
Прошу суд вжити суворих заходів до Генерального прокурора, а саме притягнути його до відповідальності за:

• Стаття 12.8. Недбале ставлення до виконання службових обов’язків, що призвело до негативних наслідків.
  • Стаття 12.2. Перевищення службових повноважень.

Додатки:
Підпис: ArteM$
Дата: 15.08.25​

Останнє редагування:

Arthur Shelby

Отаман
15 Гру 2024
209
1755467426569.png

ПОСТАНОВА ПРО ВІДХИЛЕННЯ ПОЗОВНОЇ ЗАЯВИ

Ознайомившись із наданими матеріалами скарги щодо Генерельного прокурора [номер жетона не вказано], суд дійшов висновку, що пред’явлена обвинуваченням заява не містить доказової бази та як наслідок складу злочину

У зв’язку з викладеним та керуючись чинним законодавством штату San-Andreas, суд ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Відхилити позовну заяву щодо Генерельного прокурора [номер жетона не вказано] у повному обсязі.
  2. Визнати надану обвинуваченням заяву такою, що не містить в собі доказової бази.

Апеляційни Суд штату San-Andreas

UNITED STATES OF AMERICA

Arthur Shelby

Дата: 18.08.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі