- 18 Лип 2026
- 39
- Нікнейм адміністратора
- Maxim Verbytskyi
- Ваш статичний ID
- 41819
- Звʼязок з Вами
- https://t.me/gestapo1488
- Детальний опис скарги/ситуації
- Подаю скаргу на молодшого адміністратора Максима Вербицького щодо розгляду моєї справи.
Адміністратор вимагає надати повний відеовідкат ситуації, хоча на вже наданому відеозаписі чітко зафіксовані всі обставини, необхідні для об’єктивного розгляду.
На початку відеовідкату чітко видно час близько 15:00 — момент, коли ящики тільки-но відкрилися. Після цього я вирушаю від одного ящика та їду через всю стройку до іншої частини карти, прямуючи до наступного ящика. По дорозі я зустрічаю іншого гравця, який обігнав мене під час відкриття першого ящика, з якого починається відеовідкат. Жодного конфлікту між нами не виникало: гравець поводився адекватно, не погрожував мені, я також не погрожував йому, після чого ми просто розійшлися.
Далі я продовжую рухатися до наступного ящика, і вже по дорозі мене безпосередньо розстрілює гравець зі статичним ID 35 782. На наданому відео чітко видно, що до моменту нападу між мною та нападником не було жодної взаємодії, конфлікту, погроз чи інших подій, які могли б свідчити про наявність будь-якої причини для нападу.
Також хочу зазначити, що в мене відеозапис ведеться автоматично з буфером приблизно за останню годину. Під час подання скарги я був на 100% впевнений, що наданого фрагмента цілком достатньо для розгляду ситуації, оскільки на ньому чітко видно початок подій, мої подальші дії, маршрут до наступного ящика та момент нападу. Саме тому я не зберіг довший фрагмент відео, оскільки не бачив у цьому необхідності.
У зв’язку з цим на даний момент я фізично не маю можливості надати більший відеовідкат, оскільки зберіг лише цей фрагмент. Вважаю, що вимагати додатковий матеріал, який не був збережений через очевидну достатність уже наданого відео, у даній ситуації недоцільно.
Таким чином, наданого відеовідкату цілком достатньо, щоб встановити послідовність моїх дій та виключити будь-який попередній взаємозв’язок між мною та гравцем 35782. Додатковий фрагмент, наскільки я розумію, не містив би інформації, яка могла б суттєво вплинути на розгляд ситуації.
У зв’язку з цим вважаю вимогу адміністратора щодо надання повного відкату необґрунтованою. Також вважаю дії даного адміністратора некомпетентними, оскільки необхідні обставини вже чітко відображені на наданому відеозаписі.
Окремо зазначаю, що така позиція адміністратора викликає у мене сумніви щодо об’єктивності розгляду, оскільки за наявності достатньої кількості доказів від мене продовжують вимагати додатковий матеріал без конкретного пояснення, яка саме інформація на наданому відео є недостатньою.
Прошу переглянути дії молодшого адміністратора Максима Вербицького, об’єктивно оцінити вже наданий відеозапис та, за можливості, передати розгляд даної справи іншому адміністратору для забезпечення неупередженого розгляду.
Прошу також надати відповідь щодо подальшого розгляду моєї справи.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/9120-dm.26560/
- Яке покарання оскаржуєте
- Відмовлено
Прошу переглянути скаргу на гравців без організацій №9120