Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

benjamin_autotrade

Козак
18 Лип 2026
39
Нікнейм гравця
незнайомець
Статичний ID гравця
35782
Ваш нікнейм
Benjamin Autotrade
Ваш статичний ID
41819
Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності
https://t.me/gestapo1488
Суть скарги
На локації секретних ящиків по мені відкрили вогонь та вбили без будь-якого RP-попередження. Жодної вимоги покинути територію чи відліку в 5 секунд не було.

Відповідно до правил секретних ящиків, перед відкриттям вогню гравцю обов’язково має бути надано RP-попередження та не менше 5 секунд на виконання вимоги покинути територію. Лише після цього, у разі невиконання вимоги, дозволяється відкривати вогонь.

У моєму випадку ця вимога не була дотримана, тому прошу розглянути відеовідкат та притягнути гравця #35782 до відповідальності відповідно до чинних правил сервера.
Доказ порушення з боку іншого гравця
Дата та таймкод порушення
18,08,2026 24c.
Скарга на #35782 — порушення правил секретних ящиків +5.2. “DM”

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Мл.Адміністратор
14 Лют 2026
104
Вітаю шановний гравцю!

Надайте повний відкат ситуації.​

benjamin_autotrade

Козак
18 Лип 2026
39
Вітаю шановний гравцю!

Подаю скаргу на молодшого адміністратора Максима Вербицького щодо розгляду моєї справи.

Адміністратор просить надати повний відкат ситуації, хоча на вже наданому відео чітко видно необхідні обставини. На початку відео зафіксовано час близько 15:00, тобто момент, коли ящики тільки-но відкрилися. Після цього на відео чітко видно, як я від одного ящика їду через всю стройку до іншої частини карти.

Вважаю, що наданого фрагмента відео достатньо для повноцінного розгляду ситуації, оскільки він чітко демонструє мої дії та послідовність подій. Не бачу необхідності надавати ще більший фрагмент відкату, якщо він не міститиме жодної додаткової інформації, яка може вплинути на розгляд справи.

У зв’язку з цим прошу переглянути дії адміністратора та, за можливості, передати розгляд даної справи іншому адміністратору, оскільки вважаю вимогу щодо надання «повного відкату» необґрунтованою в цій ситуації.

Прошу об’єктивно розглянути дану скаргу та надати відповідь щодо подальшого розгляду справи.

benjamin_autotrade

Козак
18 Лип 2026
39
Вітаю шановний гравцю!

Окремо зазначаю, що вважаю дії даного адміністратора некомпетентними, оскільки на наданому відеозаписі вже міститься достатньо інформації для об’єктивного розгляду ситуації. Також не можу виключати можливість упередженого ставлення або покривання дій гравця зі статичним ID 35 782, адже вимога надати додатковий відкат за наявності всіх необхідних доказів виглядає необґрунтованою. У зв’язку з цим прошу передати розгляд скарги іншому адміністратору для забезпечення максимально об’єктивного та неупередженого рішення.

Maxim Verbytskyi

Адміністратор
Мл.Адміністратор
14 Лют 2026
104
Вітаю шановний гравцю!

Відкат не був наданий.

Відмовлено.​

Xtray Falles

Скарги без орг.
Адміністратор
15 Гру 2024
2,045
Вітаю!

Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь:
Гравець #35782 отримує покарання за порушення:
5.2. “DM” - DeathMatch - Заборонено пряме вбивство/заподіювати шкоду/стрілянина по гравцю або транспортному засобу, в якому знаходиться гравець, без IC причини та IC діалогу. | Demorgan 90-180 хвилин / GunBan 120-240 хвилин / WARN / Ban 1-30 днів.
Покарання: Demorgan - 120 хвилин.

Приємної гри.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі