Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження WARN

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vova Nolan

Працюємо не для слави, а для Держави
25 Гру 2024
28
Нікнейм адміністратора
Lirika
Ваш статичний ID
9547
Звʼязок з Вами
@Nightmare_Division_Chief
Детальний опис скарги/ситуації
Даний адміністратор видав мені покарання у вигляді "WARN" по причині NonRP через те, що я не дав попередження, а тикав зброєю в людину. Проте я діяв чітко в рамках RP. Пояснюю:

Я Директор USSS, дію згідно конституції, кодексів, закону про USSS т.д

Людина котру затримано - ДДВБ

ДДВБ являється об'єктом захисної місії згідно Глави 2, Статті 4, Частини 2, Пункту В закону про USSS

Згідно Глави 3, Статті 6, Пункту Б - я маю право вимагати від держ. службовця дистанцію 10 метрів, що я й робив поки біг до підземної парковки. Згідно Пункту Б1 я мав право відкрити вогонь, адже офіцер не виконав вимогу, натомість я тільки націлив зброю та просив відійти.

Згідно Глави 4, Статті 9, Пункту 2 я можу застосовувати зброю без попередження. Тобто якщо навіть не надаю попередження, я уповноважений використати зброю.

Тобто я діяв виключно в рамках RP, не розумію де адмін побачив NonRP дії.

Прошу зняти покарання.
Посилання на докази
https://share.google/2s2yb5dKS2zUiEVC5
Яке покарання оскаржуєте
WARN
Даний адміністратор видав мені покарання у вигляді "WARN" по причині NonRP через те, що я не дав попередження, а тикав зброєю в людину. Проте я діяв чітко в рамках RP. Пояснюю:

Я Директор USSS, дію згідно конституції, кодексів, закону про USSS т.д

Людина котру затримано - ДДВБ

ДДВБ являється об'єктом захисної місії згідно Глави 2, Статті 4, Частини 2, Пункту В закону про USSS

Згідно Глави 3, Статті 6, Пункту Б - я маю право вимагати від держ. службовця дистанцію 10 метрів, що я й робив поки біг до підземної парковки. Згідно Пункту Б1 я мав право відкрити вогонь, адже офіцер не виконав вимогу, натомість я тільки націлив зброю та просив відійти.

Згідно Глави 4, Статті 9, Пункту 2 я можу застосовувати зброю без попередження. Тобто якщо навіть не надаю попередження, я уповноважений використати зброю.

Тобто я діяв виключно в рамках RP, не розумію де адмін побачив NonRP дії.

Прошу зняти покарання.

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Погроза відкриттям вогню по колезі(держ службовцю) в оточенні інших озброєних держслужбовців є прямим NonRP, а не IC-моментом.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі