- 25 Гру 2024
- 28
- Нікнейм адміністратора
- Lirika
- Ваш статичний ID
- 9547
- Звʼязок з Вами
- @Nightmare_Division_Chief
- Детальний опис скарги/ситуації
- Даний адміністратор видав мені покарання у вигляді "WARN" по причині NonRP через те, що я не дав попередження, а тикав зброєю в людину. Проте я діяв чітко в рамках RP. Пояснюю:
Я Директор USSS, дію згідно конституції, кодексів, закону про USSS т.д
Людина котру затримано - ДДВБ
ДДВБ являється об'єктом захисної місії згідно Глави 2, Статті 4, Частини 2, Пункту В закону про USSS
Згідно Глави 3, Статті 6, Пункту Б - я маю право вимагати від держ. службовця дистанцію 10 метрів, що я й робив поки біг до підземної парковки. Згідно Пункту Б1 я мав право відкрити вогонь, адже офіцер не виконав вимогу, натомість я тільки націлив зброю та просив відійти.
Згідно Глави 4, Статті 9, Пункту 2 я можу застосовувати зброю без попередження. Тобто якщо навіть не надаю попередження, я уповноважений використати зброю.
Тобто я діяв виключно в рамках RP, не розумію де адмін побачив NonRP дії.
Прошу зняти покарання.
- Посилання на докази
- https://share.google/2s2yb5dKS2zUiEVC5
- Яке покарання оскаржуєте
- WARN
Даний адміністратор видав мені покарання у вигляді "WARN" по причині NonRP через те, що я не дав попередження, а тикав зброєю в людину. Проте я діяв чітко в рамках RP. Пояснюю:
ДДВБ являється об'єктом захисної місії згідно Глави 2, Статті 4, Частини 2, Пункту В закону про USSS
Згідно Глави 3, Статті 6, Пункту Б - я маю право вимагати від держ. службовця дистанцію 10 метрів, що я й робив поки біг до підземної парковки. Згідно Пункту Б1 я мав право відкрити вогонь, адже офіцер не виконав вимогу, натомість я тільки націлив зброю та просив відійти.
Згідно Глави 4, Статті 9, Пункту 2 я можу застосовувати зброю без попередження. Тобто якщо навіть не надаю попередження, я уповноважений використати зброю.
Прошу зняти покарання.
Прошу зняти покарання.
Останнє редагування: