Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Оскарження покарання Misa Moon

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

hellstrom

Отаман
26 Вер 2025
104
Нікнейм адміністратора
Misa Moon
Ваш статичний ID
25265
Звʼязок з Вами
Відсутній
Детальний опис скарги/ситуації
На мене подали скаргу там де ми у вигляді Рекетирів їздили і говорили людям що нам мають передати Кейс з баблом на данному відео все видно від А до Я Після чого мужик який там стояв відбіг на 3 метри ГЕРОЙ відкриває вогонь по моєму другові а я в свою відповідь Витягую свою зброю та вбиваю його та відношу на смітник так як він внатурі трішки тугодум і потім через відігровку /try пишу харнув в єбало це бог з ним Як на проекті GTA-5 Перепрошую ви себе називаєте RP А не нубо РП як відігрувати РП ситуації Люба Адміністрація і подали на мене скаргу в Крайм орг а я Перебував в Держ орг прошу зняти покарання ВАРН
Ще прошу замітити що данний Лідер сказав що у нього не має повного відкату а потім появився ""Це і є повний відкат всієї ситуації я підʼїхав туди де стояв підбігає даний гравець я підхожу до компʼютера бачу він включаю відео запис потім там на відео все видно я вимикаю запис та їду до себе на титул"
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/%E2%84%961869-%D0%9E%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B8.16694/[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
ВАРН та МУТ
-

hellstrom

Отаман
26 Вер 2025
104
Гравець являється співробітником LSPD та порушує 1.8. ПДО
Ти бачив що я був на зміні чи як? ""1.8. Співробітникам державних структур під час виконання службових обов’язків суворо заборонено будь-які зв’язки з представниками кримінальних організацій. Це стосується ігнорування явних порушень закону, за винятком окремих RP-ситуацій. | Попередження / Догана / Звільнення"

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
вітаю. ситуація, в цілому, далека від ролплей. Покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі