- 29 Кві 2025
- 14
- Нікнейм адміністратора
- Matthew Alvaro
- Ваш статичний ID
- 6798
- Звʼязок з Вами
- ds: tqaswprf
- Детальний опис скарги/ситуації
- Сьогодні була неприємна ситуація, ми від організації балас, поїхали на постачання, вибили поставку від фемів і держ. Пригнали мотовозки на наш титул, стали сфоткаться, після чього до нас почали зелені приїжати та заберати мотовозки, ми почали їх вибивать, після чього я поїхав до них на титул та дав погрозу медику, і вбив людину в машині, після чього мене забанили, зелених також забанили, а саме 27303, 23650 та 19201. Після декількох хвилин з мене та інших бан був знятий адміністратором Danichka Swarovski, Але не встиг я зрадіти як мене знову забанив адміністратор Matthew Alvaro. Прикріплю відкат де подумали що я скашив, це відкат номер 2, людина по таймкоду 1.10, я вбив людину в машині (яка перед цим здійснила ДБ на мого товариша), що адміністратор Matthew Alvaro подумав, що правильно видав покарання. Якщо чесно дуже не зрозуміло чьому я сиджу в бані, а зелені на свободі, хочу ще натякнути, що цей адміністратор неодноразово був помічений в таких перепалкал та отримували покарання всі крім зелених. Прошу розбанити, дякую.
- Посилання на докази
- https://www.youtube.com/watch?v=FD2YgvwrbgM
- Яке покарання оскаржуєте
- СК
-