Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Оскарження бану від Matthew Alvaro для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Oleksandr Kuzmenko

Козак
29 Кві 2025
14
Нікнейм адміністратора
Matthew Alvaro
Ваш статичний ID
6798
Звʼязок з Вами
ds: tqaswprf
Детальний опис скарги/ситуації
Сьогодні була неприємна ситуація, ми від організації балас, поїхали на постачання, вибили поставку від фемів і держ. Пригнали мотовозки на наш титул, стали сфоткаться, після чього до нас почали зелені приїжати та заберати мотовозки, ми почали їх вибивать, після чього я поїхав до них на титул та дав погрозу медику, і вбив людину в машині, після чього мене забанили, зелених також забанили, а саме 27303, 23650 та 19201. Після декількох хвилин з мене та інших бан був знятий адміністратором Danichka Swarovski, Але не встиг я зрадіти як мене знову забанив адміністратор Matthew Alvaro. Прикріплю відкат де подумали що я скашив, це відкат номер 2, людина по таймкоду 1.10, я вбив людину в машині (яка перед цим здійснила ДБ на мого товариша), що адміністратор Matthew Alvaro подумав, що правильно видав покарання. Якщо чесно дуже не зрозуміло чьому я сиджу в бані, а зелені на свободі, хочу ще натякнути, що цей адміністратор неодноразово був помічений в таких перепалкал та отримували покарання всі крім зелених. Прошу розбанити, дякую.
Посилання на докази
https://www.youtube.com/watch?v=FD2YgvwrbgM
Яке покарання оскаржуєте
СК
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Покарання буде знято.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі