Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Оскарження // амнистия // некомпитентность

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Negative_DiaZz

Ало Движ мен? Да-да Я)
30 Кві 2026
47
Нікнейм адміністратора
.
Ваш статичний ID
6879
Звʼязок з Вами
makx0n DS
Детальний опис скарги/ситуації
написал
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/attachments/20260823173244_1-jpg.14318/?hash=e44fa5a3c8b3a2398b13c00f045ce5e2
Яке покарання оскаржуєте
Бан
  1. Нікнейм адміністратора: James Gotti
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 6879
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): makx0n
  4. Суть скарги: Оскарження блокировки, сегодня я шутил с типом в вип чате за то что куплю за 600к 3.5кк игровых денег, мне показалось что тип подумал про карбы, и я написал что за 3.5кк карбов можно купить весь проект Гта 5 рп, обьясните где здесь реклама ? 2.9. Заборонено рекламу сторонніх проєктів, груп, каналів та іншого. | Ban 1-30 днів / Permban. Где этот администратор увидел рекламу, все кто будут смотреть эту жб знайте мы так же относимся ко всем проктам на гта 5 рп, мы тоже гта 5 рп только украинская, доки на самом сайте рейджа можете сами посмотреть что почти каждый проект на рейдже это гта 5 рп если это не мод, типа дм серверов и т.д. просьба посмотреть вердикт выносите сами если чего не знаете то с начала убедитесь в своих действиях, а потом давайте блок, никакой рекламы не было, конкретно был только упомин, но за этот пункт этого в правилах вип чата нету, но администратор видел эту ситуацию по другому и только не понимаю кого вы берёте к себе на такие должности ? если вы сами противоречите своим же правилам!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання):
    20260823173244_1.jpg
  6. Дата видачі покарання: 23.08.26

Вкладення

• 20260823173244_1.jpg
    20260823173244_1.jpg
    1 Mб · Перегляди: 40

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,488
Вітаю, шановний гравцю.
Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Блокування буде зменшено, але не знято. Ви чудово усвідомлювали зміст своїх дій та наслідки висловлювань у момент їх написання, свідомо розраховуючи на отримання блокування. Навіть під виглядом жарту, такого робити непотрібно.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі