Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Не згодний з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Romeo_Cruz

Козак
26 Лип 2025
9
Нікнейм адміністратора
Mariia Gromova
Ваш статичний ID
3093
Звʼязок з Вами
one_shot33
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго ранку.

Надаю пояснення щодо скарги та виданого мені покарання.

1. Щодо звинувачення у стрільбі (DriveBy / DM):
Гравець стверджує, що я нібито стріляв по ньому з-за керма. На відкаті не зафіксовано, що стріляв саме я або мій пасажир. Також у мене взагалі не було зброї в руках у той момент.
Це можна об’єктивно перевірити за серверними логами: я не діставав зброю і не здійснював пострілів. Прошу врахувати цей факт, оскільки звинувачення не підтверджується доказами.

2. Щодо покарання за пунктом 5.3 — “DB” (DriveBy):
Мені було видано покарання за нібито навмисний наїзд на гравця (Demorgan 60 хв).

На відкаті видно, що:

я не переслідував даного гравця навмисно;

на початку відкату я розвертався, після чого саме цей гравець поїхав у моєму напрямку;

гравець рухався по середині дороги;

я намагався об’їхати його, але через розсинхронізацію він різко опинився на моїй смузі;

відбулося одноразове зіткнення, після чого його занесло;

я не зупинявся, не повертався і не наїжджав повторно, а продовжив рух.

Це зіткнення не було навмисним, а сталося виключно через розсинхрон.
Я розумію DB як цілеспрямовані неодноразові наїзди (2–4 і більше разів), чого в цій ситуації не було.

Висновок:
Я повністю не згоден з виданим покаранням, оскільки:

відсутні докази стрільби;

відсутній умисел на DB;

ситуація має ознаки технічної помилки (розсинхрон), а не порушення правил.

Прошу головного адміністратора уважно та об’єктивно переглянути відкати й логи сервера та переглянути рішення щодо мого покарання.

Дякую за розгляд.

Примітка щодо невизначеності:
Якщо на сервері використовуються конкретні логи (weapon logs, shoot logs, vehicle damage logs), їх аналіз остаточно підтвердить відсутність порушень з мого боку.
Посилання на докази
[URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/5230-db-dm-car.16345/post-51611[/URL]
Яке покарання оскаржуєте
Гравець [3093] отримує покарання за порушення правил серверу :
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60
Дякую за увагу

David Reshala

Козак
2 Лют 2025
53
дружище, твои «пояснения» выглядят как обычная попытка уйти от ответственности и не выдерживают проверки откатом. я, если честно, даже от своего 10ти летнего брата не слышал таких жалких оправданий

• по поводу разворота и направления движения.
    на фрапсе чётко видно, что водитель разворачивался и изначально собирался ехать вообще в другую сторону, не в том направлении, в котором ехал я. после разворота его траектория смещается именно в мою сторону. утверждения о том, что это я «поехал в его направлении», не соответствуют видео и выглядят как попытка перевернуть ситуацию задним числом.
  • по поводу «рассинхрона».
    версия про внезапный рассинхрон притянута за уши и используется как стандартная отговорка, когда других аргументов нет. на откате нет ни телепортаций, ни рывков модели, ни резких смещений - движение машины плавное и контролируемое. видно, что машина целенаправленно смещается в мою сторону, реальных попыток избежать столкновения не было. говорить о рассинхроне можно только если откат вообще не смотреть.
  • по поводу «неумышленного db».
    db - это не «2-4 наезда», как тут пытаются выдать, а сам факт опасного и необоснованного наезда на игрока (таран). никаких «нескольких раз» в правилах нет, это личная фантазия. столкновение произошло из-за выбранной водителем траектории, а не из-за каких-то технических проблем.
  • по поводу аргумента «ехал по центру дороги».
    этот аргумент вообще ничего не меняет. не нулно лишний раз перекладывать ответственность
  • по поводу стрельбы.
    на фрапсе видно, что стрелял именно водила. пассажир в этот момент только показывал пальчик в окно, тогда как вспышки выстрелов и направление огня идут с водительского места. отрицать это можно только полностью игнорируя видео или делая вид, что этого не видно.
  • по поводу «отсутствия умысла».
    умысел определяется не словами в жалобе, а тем, что видно на откате. столкновения можно было избежать, никаких вынужденных или аварийных манёвров не было.
итог.
все эти «пояснения» - наборчик шаблонных оправданий: «я не стрелял», «я не хотел», «это рассинхрон». никаких признаков технической ошибки нет, версия полностью противоречит фрапсу. считаю наказание выданным по делу (но выдали его не до конца справедливо и правильно) и прошу администрацию не учитывать попытки выдать собственные действия за «проблемы сервера».

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Порушень з боку адміністратора немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі