- 26 Лип 2025
- 9
- Нікнейм адміністратора
- Mariia Gromova
- Ваш статичний ID
- 3093
- Звʼязок з Вами
- one_shot33
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго ранку.
Надаю пояснення щодо скарги та виданого мені покарання.
1. Щодо звинувачення у стрільбі (DriveBy / DM):
Гравець стверджує, що я нібито стріляв по ньому з-за керма. На відкаті не зафіксовано, що стріляв саме я або мій пасажир. Також у мене взагалі не було зброї в руках у той момент.
Це можна об’єктивно перевірити за серверними логами: я не діставав зброю і не здійснював пострілів. Прошу врахувати цей факт, оскільки звинувачення не підтверджується доказами.
2. Щодо покарання за пунктом 5.3 — “DB” (DriveBy):
Мені було видано покарання за нібито навмисний наїзд на гравця (Demorgan 60 хв).
На відкаті видно, що:
я не переслідував даного гравця навмисно;
на початку відкату я розвертався, після чого саме цей гравець поїхав у моєму напрямку;
гравець рухався по середині дороги;
я намагався об’їхати його, але через розсинхронізацію він різко опинився на моїй смузі;
відбулося одноразове зіткнення, після чого його занесло;
я не зупинявся, не повертався і не наїжджав повторно, а продовжив рух.
Це зіткнення не було навмисним, а сталося виключно через розсинхрон.
Я розумію DB як цілеспрямовані неодноразові наїзди (2–4 і більше разів), чого в цій ситуації не було.
Висновок:
Я повністю не згоден з виданим покаранням, оскільки:
відсутні докази стрільби;
відсутній умисел на DB;
ситуація має ознаки технічної помилки (розсинхрон), а не порушення правил.
Прошу головного адміністратора уважно та об’єктивно переглянути відкати й логи сервера та переглянути рішення щодо мого покарання.
Дякую за розгляд.
Примітка щодо невизначеності:
Якщо на сервері використовуються конкретні логи (weapon logs, shoot logs, vehicle damage logs), їх аналіз остаточно підтвердить відсутність порушень з мого боку.
- Посилання на докази
- [URL unfurl="true"]https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/5230-db-dm-car.16345/post-51611[/URL]
- Яке покарання оскаржуєте
- Гравець [3093] отримує покарання за порушення правил серверу :
5.3. “DB” - DriveBy - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця транспортом. | Demorgan 60
Дякую за увагу