Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Заїхав на мийку - получив БАН (для ГА)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

JMn

Козак
26 Січ 2025
45
Нікнейм адміністратора
D. Myrkit
Ваш статичний ID
12763
Звʼязок з Вами
нема - видалив, пишіть у скаргу відповідь щоб всі бачили
Детальний опис скарги/ситуації
Адмін видав Бан на 5 днів за те що я задеемив 1 гравця біля мийки. При тому що в мене останнє порушення було в кінці листопада минулого року і не було варнів.

Як виявляється Мийка - це тепер спавн Families. Краще би мийку добавили, а не переносили туди локацію тієї банди. Я в гетто не так часто і я не знав що це спавн. Вже після блокування побачив що там той скелет прямо біля мийки. Напевно через те що ви туди інтерєр поставили. Так було всіх попередити. Ні на одному сервері не бачив щоб Families спавнилися прямо на мийці. Там по РП купа камер, на виїзд і заїзд машин в мийку. А замість тих зелених машин, які зайняли парковку, мають стояти машини гравців після мийки.

Якщо добавите мийку, вони так само будуть там стояти і провокувати? Чи вони там стоять щоб зразу грабити тих що на мийку приїжджають? Набирають новачків які стріляють звідти у всіх хто заходить в 24/7 - в результаті шантажують бізнес. Новачок заходить і цілеспрямовано біжить в гетто, щоб отримати зброю. Не кажучи вже про всякі "дні блату", куди понабирали всіх кого попало. А тепер через них банять тих хто грав постійно.

Перенесіть парковку з тими зеленими машинами на іншу сторону того складу. Там багато місця. І не буде таких ситуацій з блокуванням гравців просто так. Бо як видно моя скарга не перша. Але чомусь тих гравців з Families не саджають на 60 хвилин коли вони звідти стріляють з револьверами у покупців магазина або в проїжджаючі машини. А лише звичайних гравців Блокують. І при тому так моментально. Напевно спочатку провокують, пишуть репорт, а далі Бан.

Ось скарги через які так само забанили інших без попередження. Ви як міняєте локації спавна банд, то хоч знижки якісь робіть на блокування. Бо ми реально не встигаємо за вами і цими нововведеннями. Так можна половину сервера перебанити за SK.

1) https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/Оскарження-на-покарання-sk.18477/

2) https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/Амністія-Оскарження-Бану-на-7-Днів.18436/

3) https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/edward.18412/#post-58047

Моя 4 скарга за пару днів. І це лише ті що я побачив скарги. Баньте дальше!
Посилання на докази
Докази спитайте в того адміна який забанив. Я прикріпив лише карту де виникла дана ситуація.
Яке покарання оскаржуєте
Бан
Прикріпив

Вкладення

• Grand Theft Auto V Screenshot 2026.02.22 - 13.12.52.29.png
    Grand Theft Auto V Screenshot 2026.02.22 - 13.12.52.29.png
    46.3 Кб · Перегляди: 30

JMn

Козак
26 Січ 2025
45
Намалюйте хоча би нову карту для початку і щоб її можна було знайти подивитися за що гравці отримують БАН.
Інтерєр змінили а карту нову зробити не встигли.

Вкладення

• 1771668487999.png
    1771668487999.png
    960.2 Кб · Перегляди: 23

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Хочу запевнити Вас, що кожен гравець має можливість відкрити ігрову мапу та самостійно перевірити актуальне розташування фракцій і організацій. Актуальна інформація щодо перенесення титулу організації Families була завчасно опублікована в офіційному Discord-каналі та Telegram-групі проєкту.
ми, на жаль, не може розцінюватися як помилка адміністрації. Разом з тим визнаємо, що інформація на форумі була оновлена із затримкою — це наша технічна недопрацювання, яке на даний момент уже виправлено.
При відкритті мапи чітко відображається актуальна локація титулу організації, що дозволяє будь-якому гравцю уникнути подібних ситуацій. Незнання змін не звільняє від відповідальності за порушення правил проєкту.
Щодо розміщення фракцій — це внутрішнє рішення адміністрації та команди проєкту. Логіка розташування визначається балансом геймплею та внутрішньою концепцією сервера. Наявність камер або цивільної інфраструктури не є підставою для повного обмеження діяльності крайм-фракцій у певних районах.
Звертаємо увагу, що всі гравці перебувають у рівних умовах перед правилами. Покарання застосовуються виключно на підставі зафіксованих порушень, незалежно від фракційної приналежності чи статусу гравця.
Подальше дублювання однотипних звернень або створення тем із метою провокації адміністрації буде розцінюватися як флуд та може потягнути за собою додаткові санкції відповідно до Правил проєкту.

Переглянути вкладення 10445

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі