- 28 Жов 2025
- 38
- Нікнейм адміністратора
- Yaroslav Primak
- Ваш статичний ID
- 19657
- Звʼязок з Вами
- TG - @novaswag DS - vacuum0401
- Детальний опис скарги/ситуації
- Все почалось з того шо ми просто заїхали в опасний район "Гетто", а там, біля "Титулу" The Familes була велика стрілянина! Стрілялись всі якісь сторонні гравці, The Ballas Gang, Los Santos Vagos та інші. Я як представник Київської Будівельні "Kyiv Mafia" підключився до цього всього, був я не один тому ми почали теж стріляти по саме "The Familes", бо саме вони вбивали всіх в "Гетто Районі" бо за правилом -- 1.4. Дозволено відкривати вогонь без IC-причини. | Demorgan 360-540 хв. Виняток: правила зелених зон
Ми їх почали дуже добре так скажемо "жати" то вони почали збігати в середину свого "титулу". Ми це побачили та сіли в машини та зайняли більш вигодні позиції, та продовжували стрілянину між іншими, бо все продовжувалось та нічого зрозуміло не було! І тут з неоткуда починають стріляти Зелені з "титулу", "Питання нашо? Ми не знаєм, тому теж почали стріляти в них які стояли на "титулі", -- вони не раз відкривали свій титул тим шо стріляли по нам перші. Спеціально ніхто і НЕ ХОТІВ ЗНОСИТИ їх "титул".
- Посилання на докази
- Нвідія забагалась, немаю.
- Яке покарання оскаржуєте
- 7 Днів Бану за SK
Вітаю Шановні Адміни, починаємо!
Все почалось з того шо ми просто заїхали в опасний район "Гетто", а там, біля "Титулу" The Familes була велика стрілянина! Стрілялись всі якісь сторонні гравці, The Ballas Gang, Los Santos Vagos та інші. Я як представник Київської Будівельні "Kyiv Mafia" підключився до цього всього, був я не один тому ми почали теж стріляти по саме "The Familes", бо саме вони вбивали всіх в "Гетто Районі" бо за правилом -- 1.4. Дозволено відкривати вогонь без IC-причини. | Demorgan 360-540 хв. Виняток: правила зелених зон
Ми їх почали дуже добре так скажемо "жати" то вони почали збігати в середину свого "титулу". Ми це побачили та сіли в машини та зайняли більш вигодні позиції, та продовжували стрілянину між іншими гравцями (крім них), бо все продовжувалось та нічого зрозуміло не було! І тут з неоткуда починають стріляти Зелені з "титулу", "Питання нашо? Ми не знаєм, тому теж почали стріляти в них які стояли на "титулі", -- вони не раз відкривали свій титул тим шо стріляли по нам перші. Спеціально ніхто і НЕ ХОТІВ ЗНОСИТИ їх "титул".
Питання, чому я постійно пишу так ("титул")? Бо офіційно на форумі їх титул тут --
Також бачимо що по правилу 5.5.3 порушники вони.
Дуже вибачаюсь що таке відбулось, до цього в мене ще не було таких покарань (Банів, Варнів ніколи ще не було) (Для першого такого покарання, 7 днів бану, це багато)
Все почалось з того шо ми просто заїхали в опасний район "Гетто", а там, біля "Титулу" The Familes була велика стрілянина! Стрілялись всі якісь сторонні гравці, The Ballas Gang, Los Santos Vagos та інші. Я як представник Київської Будівельні "Kyiv Mafia" підключився до цього всього, був я не один тому ми почали теж стріляти по саме "The Familes", бо саме вони вбивали всіх в "Гетто Районі" бо за правилом -- 1.4. Дозволено відкривати вогонь без IC-причини. | Demorgan 360-540 хв. Виняток: правила зелених зон
Ми їх почали дуже добре так скажемо "жати" то вони почали збігати в середину свого "титулу". Ми це побачили та сіли в машини та зайняли більш вигодні позиції, та продовжували стрілянину між іншими гравцями (крім них), бо все продовжувалось та нічого зрозуміло не було! І тут з неоткуда починають стріляти Зелені з "титулу", "Питання нашо? Ми не знаєм, тому теж почали стріляти в них які стояли на "титулі", -- вони не раз відкривали свій титул тим шо стріляли по нам перші. Спеціально ніхто і НЕ ХОТІВ ЗНОСИТИ їх "титул".
Питання, чому я постійно пишу так ("титул")? Бо офіційно на форумі їх титул тут --
Також бачимо що по правилу 5.5.3 порушники вони.
Дуже вибачаюсь що таке відбулось, до цього в мене ще не було таких покарань (Банів, Варнів ніколи ще не було) (Для першого такого покарання, 7 днів бану, це багато)