Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Завербований агент кремля

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yurii_Boiko

Козак
14 Жов 2025
13
Вітаю, шановна громадо та адміністраціє мого улюбленого українського проєкту Ukraine GTA.

Останнім часом я все частіше звертаю увагу на систематичні провокації, а також на захист наративів російських спецслужб або зневажливі дорікання з боку окремих «гравців». Це проявляється у формі письмового цькування всього, що пов’язане з Росією в критичному контексті, а також у випадках підтримки та захисту Збройних сил України, державних структур, української мови, культури й національної ідентичності.

Використовувані аргументи та риторика надзвичайно схожі на напрацьовані пропагандистські методички, якими користуються московські спецслужби для досягнення своїх цілей на різних інформаційних майданчиках.

У зв’язку з цим прошу детально дослідити зазначену ситуацію, провести внутрішнє розслідування, а також, за можливості, відстежити фінансові операції, IP-адреси гравців, геолокацію пристроїв під час авторизації та встановити осіб, яким належать відповідні акаунти. Я б із задоволенням зробив це самостійно, однак не маю достатнього досвіду та інструментів для проведення подібних дій.

Хочу також нагадати, що війна відбувається не лише на полі бою — із ракетами та «шахедами», а й у всіх можливих інформаційних площинах. Припущення щодо діяльності ворожих спецслужб на доступних онлайн-платформах є більш ніж обґрунтованими. Якщо вони активно працюють у Instagram, Facebook, X (Twitter) та Discord, цілком логічно припускати їхню присутність і на інших платформах. Ба більше, існує достатня кількість відкритих кримінальних справ, у яких зафіксовано випадки інтернет-тероризму та координації дій через онлайн-ігри, зокрема шляхом використання ігрових персонажів і голосових чатів.

Прошу не ігнорувати потенційну загрозу безпеці спільноти та вжити всіх можливих заходів для її захисту.

Причетні підозрювані:

Matveu Sumcov
Dmitry Avarez
Yuto Shade

Також, адмін котрий на прохання забанити провокаторів дав бан мені:
Mossad Hellfire

(Будь ласка, уважніше відбирайте персонал на посади адміністрації, вони псують весь ігровий процес, ато й взагалі працюють на ворожі структури)

P.S. Готовий вийти на зв’язок для підтвердження особи та обговорення деталей або запитань, що можуть виникнути, у будь-якій зручній формі. Моя основна вимога - займіться кібер-безпекою, зверніться в СБУ, або найміть тямущих людей.

мій Discord:
yurii_boiko_official

Foma Grimx

Фанат Jägermeister
13 Гру 2024
115
Yuto Shade - знаю особисто норм тіп. Моссад норм адмін нерозумію притензії.

yuto

хуя крутой, вытри сперму под губой
28 Сер 2025
49
Ты человека в ВИП-чате, без наявности обстоятельств или причин, называешь фсбшником.
Я у тебя спросил, давно ли ты с головой не дружишь. Вопрос возник с того, что ты в чате называешь людей фсбшниками.
А теперь я еще и агент, да ты смешной парень.
Если тебе лет 30 и ты заходишь на сервер в гта 5 ради того, чтобы выяснять политику, то мой тебе совет, не занимайся таким видом деятельности.
Если хочешь пооскорблять русню, просто зайди на сервер, на котором весь онлайн это русосвины.

Roman Romanovskyi

Шановний гравець
27 Гру 2024
52
Yuto Shade - нормальна людина яка проти війни! Дружіть із головой перш ніж писати дурниці!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі