Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Завербований агент кремля

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yurii_Boiko

Козак
14 Жов 2025
13
Вітаю, шановна громадо та адміністраціє мого улюбленого українського проєкту Ukraine GTA.

Останнім часом я все частіше звертаю увагу на систематичні провокації, а також на захист наративів російських спецслужб або зневажливі дорікання з боку окремих «гравців». Це проявляється у формі письмового цькування всього, що пов’язане з Росією в критичному контексті, а також у випадках підтримки та захисту Збройних сил України, державних структур, української мови, культури й національної ідентичності.

Використовувані аргументи та риторика надзвичайно схожі на напрацьовані пропагандистські методички, якими користуються московські спецслужби для досягнення своїх цілей на різних інформаційних майданчиках.

У зв’язку з цим прошу детально дослідити зазначену ситуацію, провести внутрішнє розслідування, а також, за можливості, відстежити фінансові операції, IP-адреси гравців, геолокацію пристроїв під час авторизації та встановити осіб, яким належать відповідні акаунти. Я б із задоволенням зробив це самостійно, однак не маю достатнього досвіду та інструментів для проведення подібних дій.

Хочу також нагадати, що війна відбувається не лише на полі бою — із ракетами та «шахедами», а й у всіх можливих інформаційних площинах. Припущення щодо діяльності ворожих спецслужб на доступних онлайн-платформах є більш ніж обґрунтованими. Якщо вони активно працюють у Instagram, Facebook, X (Twitter) та Discord, цілком логічно припускати їхню присутність і на інших платформах. Ба більше, існує достатня кількість відкритих кримінальних справ, у яких зафіксовано випадки інтернет-тероризму та координації дій через онлайн-ігри, зокрема шляхом використання ігрових персонажів і голосових чатів.

Прошу не ігнорувати потенційну загрозу безпеці спільноти та вжити всіх можливих заходів для її захисту.

Причетні підозрювані:

Matveu Sumcov
Dmitry Avarez
Yuto Shade

Також, адмін котрий на прохання забанити провокаторів дав бан мені:
Mossad Hellfire

(Будь ласка, уважніше відбирайте персонал на посади адміністрації, вони псують весь ігровий процес, ато й взагалі працюють на ворожі структури)

P.S. Готовий вийти на зв’язок для підтвердження особи та обговорення деталей або запитань, що можуть виникнути, у будь-якій зручній формі. Моя основна вимога - займіться кібер-безпекою, зверніться в СБУ, або найміть тямущих людей.

мій Discord:
yurii_boiko_official

yutik grimxov

хуя крутой, вытри сперму под губой
28 Сер 2025
43
Ты человека в ВИП-чате, без наявности обстоятельств или причин, называешь фсбшником.
Я у тебя спросил, давно ли ты с головой не дружишь. Вопрос возник с того, что ты в чате называешь людей фсбшниками.
А теперь я еще и агент, да ты смешной парень.
Если тебе лет 30 и ты заходишь на сервер в гта 5 ради того, чтобы выяснять политику, то мой тебе совет, не занимайся таким видом деятельности.
Если хочешь пооскорблять русню, просто зайди на сервер, на котором весь онлайн это русосвины.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі