- 5 Гру 2025
- 7
- Нікнейм адміністратора
- Незнаю
- Ваш статичний ID
- 13400 вроді точно непомню
- Звʼязок з Вами
- Телеграм @DimaHnatiuk на аватарці біла машина
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вчора я граю собі спокійно беру замовлення на далекобійники трачу приблизно 400-450к далі я проїхав приблизно 1км і в мене залагує сервер так що треба перезапустити пк, я перезапускаю коли перезапустив то неможу зайти на сервер хвилин 10-15(бо була якась помилка) ну думаю ладно залагало нічого страшного. Сьогодні таж сама історія беру замовлення але вже трачу 500-550к вже майже приїхав до мітки щоб вигрузити замовлення та отримати гроші назад але мене викідує сервер в мене вилітає гра я зразу пробую зайти на сервер щоб не пропала фура(бо до закінчення оренди оставалось приблизно 2-3 хвилини) знов неможу довго зайти бо якась помилка вже десь з 3 або 4 разу захожу на сервер бачу оренда на фуру скінчилася замовлення пропало думаю ну капець, пишу в репорт що в мене проблема та прошу повернути гроші бо мене це дістало часто вилітає гра та залагує сервер, я навіть написав що думаю піти з проекту бо дуже часто вилітає та залагує сервер далі мені не відповіли і просто забанили. Я вас прошу поверніть будьласка гроші бо я дуже довго їх заробляв. Дуже сильно надіюсь що ви повернете гроші.
- Посилання на докази
- Нажаль немає але мій нікнейм в грі: dmytro_petrushka та цифри з решіткою 13400
- Яке покарання оскаржуєте
- Бан за просто так
Прошу поверніть гроші та розбаньте а якщо не розбаните то поверніть гроші після закінчення бану та напишіть коли він закінчиться
Останнє редагування: