Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Заблокували просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dmytro_petrushka

Козак
5 Гру 2025
7
Нікнейм адміністратора
Незнаю
Ваш статичний ID
13400 вроді точно непомню
Звʼязок з Вами
Телеграм @DimaHnatiuk на аватарці біла машина
Детальний опис скарги/ситуації
Вчора я граю собі спокійно беру замовлення на далекобійники трачу приблизно 400-450к далі я проїхав приблизно 1км і в мене залагує сервер так що треба перезапустити пк, я перезапускаю коли перезапустив то неможу зайти на сервер хвилин 10-15(бо була якась помилка) ну думаю ладно залагало нічого страшного. Сьогодні таж сама історія беру замовлення але вже трачу 500-550к вже майже приїхав до мітки щоб вигрузити замовлення та отримати гроші назад але мене викідує сервер в мене вилітає гра я зразу пробую зайти на сервер щоб не пропала фура(бо до закінчення оренди оставалось приблизно 2-3 хвилини) знов неможу довго зайти бо якась помилка вже десь з 3 або 4 разу захожу на сервер бачу оренда на фуру скінчилася замовлення пропало думаю ну капець, пишу в репорт що в мене проблема та прошу повернути гроші бо мене це дістало часто вилітає гра та залагує сервер, я навіть написав що думаю піти з проекту бо дуже часто вилітає та залагує сервер далі мені не відповіли і просто забанили. Я вас прошу поверніть будьласка гроші бо я дуже довго їх заробляв. Дуже сильно надіюсь що ви повернете гроші.
Посилання на докази
Нажаль немає але мій нікнейм в грі: dmytro_petrushka та цифри з решіткою 13400
Яке покарання оскаржуєте
Бан за просто так
Прошу поверніть гроші та розбаньте а якщо не розбаните то поверніть гроші після закінчення бану та напишіть коли він закінчиться

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
вітаю. Акаунт розблоковано.
Напишіть на форумі у «Втрата ігрового майна», поясніть ситуацію. Я дуже сподіваюсь, що ситуація буде розглянута у Вашу користь.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі