- 8 Сер 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Ketti_Wayne
- Ваш статичний ID
- 36009
- Звʼязок з Вами
- angel_officiall1 (Телеграм)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Детальний опис ситуації:
Обізвав адміністратора блейз чи як там не памʼятаю у тікет і сказавши це адміністратора Ketti_Wayne
Під час ситуації я не стримав свої емоції та почав некоректно висловлюватися в бік адміністратора. Я образив його та назвав образливими словами, зокрема «обіженкою». Зараз розумію, що так поводитися було неправильно, незалежно від того, наскільки я був незадоволений ситуацією.
Суть самої скарги, на мою думку, не є великою чи серйозною проблемою, але це не виправдовує моєї поведінки. Я визнаю свою провину, щиро перепрошую перед адміністратором і адміністрацією та обіцяю, що надалі буду контролювати свої емоції й не переходити на образи.
Прошу розглянути мою заявку та, якщо можливо, дати мені ще один шанс і розблокувати мене. Я зробив висновки зі своєї помилки й більше не хочу повторювати подібне.
- Посилання на докази
- https://ibb.co/pvmSkLSW
- Яке покарання оскаржуєте
- 3.6 ЗП Образа адміністрації
- Нікнейм адміністратора: Ketti_Wayne
- Особистий нікнейм / статичне ід:
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): angel_officiall1 (Телеграм), angel_officiall ( Discord).
- Суть скарги: обізвав адміністратора якщо чесно не памʼятаю імʼя але я хочу щиро вибачитись і Розумію, що суть скарги не є чимось серйозним, але я все одно визнаю свою помилку та щиро вибачаюся за образи в бік адміністратора. Прошу поставитися до цього з розумінням і дати мені ще один шанс. Обіцяю надалі контролювати свої емоції та поводитися адекватно. Хочу щиро вибачитися перед адміністрацією за свою поведінку. Я був неправий, коли почав обзивати адміністратора та називати його образливими словами. Розумію, що це було неповагою до людини та правил сервера.
Я визнаю свою помилку й обіцяю, що такого більше не повториться. Надалі буду нормально ставитися до адміністрації, навіть якщо буду з чимось не згоден. Прошу дати мені ще один шанс і розблокувати мене. Я справді шкодую про те, що сталося.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://ibb.co/pvmSkLSW
- Дата видачі покарання: 08.08.2026