Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Для Ketti_Wayne | Оскарження акаунта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Eugen_Shevchenko

Новий гравець
8 Сер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Ketti_Wayne
Ваш статичний ID
36009
Звʼязок з Вами
angel_officiall1 (Телеграм)
Детальний опис скарги/ситуації
Детальний опис ситуації:

Обізвав адміністратора блейз чи як там не памʼятаю у тікет і сказавши це адміністратора Ketti_Wayne
Під час ситуації я не стримав свої емоції та почав некоректно висловлюватися в бік адміністратора. Я образив його та назвав образливими словами, зокрема «обіженкою». Зараз розумію, що так поводитися було неправильно, незалежно від того, наскільки я був незадоволений ситуацією.

Суть самої скарги, на мою думку, не є великою чи серйозною проблемою, але це не виправдовує моєї поведінки. Я визнаю свою провину, щиро перепрошую перед адміністратором і адміністрацією та обіцяю, що надалі буду контролювати свої емоції й не переходити на образи.

Прошу розглянути мою заявку та, якщо можливо, дати мені ще один шанс і розблокувати мене. Я зробив висновки зі своєї помилки й більше не хочу повторювати подібне.
Посилання на докази
https://ibb.co/pvmSkLSW
Яке покарання оскаржуєте
3.6 ЗП Образа адміністрації
  1. Нікнейм адміністратора: Ketti_Wayne
  2. Особистий нікнейм / статичне ід:
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): angel_officiall1 (Телеграм), angel_officiall ( Discord).
  4. Суть скарги: обізвав адміністратора якщо чесно не памʼятаю імʼя але я хочу щиро вибачитись і Розумію, що суть скарги не є чимось серйозним, але я все одно визнаю свою помилку та щиро вибачаюся за образи в бік адміністратора. Прошу поставитися до цього з розумінням і дати мені ще один шанс. Обіцяю надалі контролювати свої емоції та поводитися адекватно. Хочу щиро вибачитися перед адміністрацією за свою поведінку. Я був неправий, коли почав обзивати адміністратора та називати його образливими словами. Розумію, що це було неповагою до людини та правил сервера.

Я визнаю свою помилку й обіцяю, що такого більше не повториться. Надалі буду нормально ставитися до адміністрації, навіть якщо буду з чимось не згоден. Прошу дати мені ще один шанс і розблокувати мене. Я справді шкодую про те, що сталося. 🙏

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://ibb.co/pvmSkLSW
  6. Дата видачі покарання: 08.08.2026

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,250
Вітаю, шановний гравець.
Переглянувши докази та матеріали скарги, виношу вердикт: у задоволенні амністії відмовлено.

Образа адміністрації є грубим порушенням правил сервера та проявом неповаги до команди проекту. Даний термін блокування надається для того, щоб ви могли переосмислити свою поведінку та надали належну оцінку власним діям.

Чекайте на закінчення терміну покарання та зробіть висновки на майбутнє.

Скаргу закрито. Приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі