- 26 Січ 2025
- 20
- Нікнейм адміністратора: Clark
- Особистий нікнейм / статичне ід: Dior Shelby#12696
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): cpaforce
- Суть скарги: адміністратор видав покарання не розібравшись у питанні. Можете переглянути по логам, що я був в 21:30 у сімʼї Shelby, та в 8 ранку зайшов в сімʼю яка є союзником даної сімʼї. З моєї сторони грубого порушення немає, так як я пробув більше 10 годин в сімʼї. Зайшовши в квадрат, з сторони моєї сімʼї було лише 2 гравці, в суперників 4. Мною було вбито 4 гравці. Прошу перерозглянути скаргу, бо це не є грубим порушення, щоб видавати варн, та морозити фракцію на 7 днів.
1.6. Забороняється використовувати склад фракцій для будь-яких цілей сімейних організацій. | Вилучення майна + WARN / Ban 1-7 днів
Також гравець порушив Данне правило, але адміністратор не надав йому жодних покарань.
Прошу переглянути скаргу, та залишити територію, так як вона була відбита чесно, без ніяких грубих порушень. Та зняти з мене варн.
- Доказ видачі покарання (посилання на скаргу): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№3018-Порушеня-сімя-s-s-famq.8612/#post-28841
- Дата видачі покарання: 20.07.2025
Останнє редагування: