Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Для Нокса | некомпетентність адміністратора Clark

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Johny_Dior

Козак
26 Січ 2025
20
  1. Нікнейм адміністратора: Clark
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: Dior Shelby#12696
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): cpaforce
  4. Суть скарги: адміністратор видав покарання не розібравшись у питанні. Можете переглянути по логам, що я був в 21:30 у сімʼї Shelby, та в 8 ранку зайшов в сімʼю яка є союзником даної сімʼї. З моєї сторони грубого порушення немає, так як я пробув більше 10 годин в сімʼї. Зайшовши в квадрат, з сторони моєї сімʼї було лише 2 гравці, в суперників 4. Мною було вбито 4 гравці. Прошу перерозглянути скаргу, бо це не є грубим порушення, щоб видавати варн, та морозити фракцію на 7 днів.
Також на відео фіксації в скарзі було не одноразове порушення правил гравця #12279 який і залив скаргу на форум. А саме, займав висоти, та намагався знайти гравців. Рахую це так само є порушенням правил, яке чітко показує перевагу над суперниками.

1.6. Забороняється використовувати склад фракцій для будь-яких цілей сімейних організацій. | Вилучення майна + WARN / Ban 1-7 днів
Також гравець порушив Данне правило, але адміністратор не надав йому жодних покарань.
Прошу переглянути скаргу, та залишити територію, так як вона була відбита чесно, без ніяких грубих порушень. Та зняти з мене варн.

1. Доказ видачі покарання (посилання на скаргу): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№3018-Порушеня-сімя-s-s-famq.8612/#post-28841
  2. Дата видачі покарання: 20.07.2025

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Стосовно порушення, воно явне. Ви знали про існування цього правила і не приділили достатьно уваги дотриманню. Висоти дозволено займати ті, на які можна без проблем потрапити. Стосовно використання фракційної амуніції беремо на додаткове дослідження.
З боку адміністратора порушень немає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі