- 9 Гру 2024
- 61
- Нікнейм адміністратора: слідкуючий ЕМС
- Особистий нікнейм: Christian Sinder
- Суть скарги: Компетентність данного адміністратора в проведені обзвонів, обзвон мав бутти о 21:00, адміністратор почав проводити співбесіду в 21:50, при цьому особисто ніяк не попередив кандидатів в особисті повідомлення / на форумі. Після обзвону були задані запитання до слідкуючого, скільки балів я на брав, після чого який максимальний бал і чому не повідомили про запізнення, після третього запитання з запізненням адміністратор показав своє недовольство, що він вже все позакривав не думав що будуть такі питання, знезрвувався і сказав, що не буде відповідти на питання максимальна кількість балової оцінки, після моїх слів очікуйте скаргу на форумі, з ухмилкою сказав очікую скарги на форумі, почав говорити з кандидатом який пройшов переходячи на ти, при цьому не спитав в людини чи має вона таке бажання, тобто виразив не повагу до людини порушивши субординацію. Після цього був альтернативний варіант покликати головного куратора який сидів в войсі нище, але адмністратор відмовився сказавши, що в людини сім'я, дітим особистий час, при цьому коли спізнився на співбесіду виявив явну не повагу до всіх кандидатів і в цьому не вважвав, що у інших окрім адміністрації, є також особистий час, сім'я... Окрім того, після третього запитання адміністратор почав говорити на підвищених тонах, показуючи своє незадоволення, і виражаючи явну не повагу до мене.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Запис співбесіди.
- Дата походження: 18.12.2024
ПЕРЕД ВИНЕСЕННЯМ РІШЕННЯ ПРОСЬБА ЗВ'ЯЗАТИСЬ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ ВСІХ ДЕТАЛЕЙ. ТГ: solsticero