Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Виключно на розгляд ЗГА / ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Roman Carrey

Шановний гравець
9 Гру 2024
61
  1. Нікнейм адміністратора: слідкуючий ЕМС
  2. Особистий нікнейм: Christian Sinder
  3. Суть скарги: Компетентність данного адміністратора в проведені обзвонів, обзвон мав бутти о 21:00, адміністратор почав проводити співбесіду в 21:50, при цьому особисто ніяк не попередив кандидатів в особисті повідомлення / на форумі. Після обзвону були задані запитання до слідкуючого, скільки балів я на брав, після чого який максимальний бал і чому не повідомили про запізнення, після третього запитання з запізненням адміністратор показав своє недовольство, що він вже все позакривав не думав що будуть такі питання, знезрвувався і сказав, що не буде відповідти на питання максимальна кількість балової оцінки, після моїх слів очікуйте скаргу на форумі, з ухмилкою сказав очікую скарги на форумі, почав говорити з кандидатом який пройшов переходячи на ти, при цьому не спитав в людини чи має вона таке бажання, тобто виразив не повагу до людини порушивши субординацію. Після цього був альтернативний варіант покликати головного куратора який сидів в войсі нище, але адмністратор відмовився сказавши, що в людини сім'я, дітим особистий час, при цьому коли спізнився на співбесіду виявив явну не повагу до всіх кандидатів і в цьому не вважвав, що у інших окрім адміністрації, є також особистий час, сім'я... Окрім того, після третього запитання адміністратор почав говорити на підвищених тонах, показуючи своє незадоволення, і виражаючи явну не повагу до мене.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Запис співбесіди.
  5. Дата походження: 18.12.2024

ПЕРЕД ВИНЕСЕННЯМ РІШЕННЯ ПРОСЬБА ЗВ'ЯЗАТИСЬ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ ВСІХ ДЕТАЛЕЙ. ТГ: solsticero

𝑮𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗

𝗔𝗱𝗺𝗶𝗻𝘀
Активний гравець
7 Лис 2024
1,254
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
  1. Щодо проведення обдзвону о 21:50.
    У нас відбулося скликання адміністрації, про що було заздалегідь повідомлено лідера. Я попередив його, що запізнюся на обдзвін, і ми розпочнемо трохи пізніше. Лідер відповів: "Добре, чекаємо". Оскільки саме лідер призначав час обдзвону, він мав повідомити вас про перенесення.
  2. Щодо відповіді про бали.
    Я маю право зберігати інформацію про результати обдзвону в таємниці. У правилах немає чіткого пункту, який зобов’язує повідомляти учасникам набрані бали чи їхню максимальну кількість під час обдзвону. Тому куратор має повне право не розголошувати цю інформацію.
  3. Щодо правил сервера.
    Якщо ви не згодні з рішенням адміністратора, ви маєте право залишити скаргу на форумі. У правилах проєкту не зазначено, що куратор зобов’язаний викликати Головного Слідчого, особливо о 00:00, за вимогою гравців. Ви можете подати офіційну скаргу на форумі й очікувати її розгляду.
  4. Щодо звернення на "ти".
    Я вибачився перед гравцем за таку форму спілкування. У відповідь він зазначив, що це не проблема, йому так зручніше.
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Max Chesnyi

Отаман
21 Жов 2024
85
Вітаю Вас.

Переглянувши всі докази , та уважно перечитавши все Вами написане можу винести вердикт :

Адміністратор не зобов'язаний повідомляти після обзвону щось окрім рішення .
Чудово що ви не згідні з рішенням тим самим відстоюєте свою думку , рішення виносить Куратор відштовхуючись від ваших відповідей , та відповідей ваших так названих опонентів .
Що стосується спілкування, з Адміністратором буде проведено бесіду.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі