Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено Апеляція Kelly Viego

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

fengshui27

Новий гравець
8 Сер 2026
1
Нікнейм адміністратора
Kelly Viego
Ваш статичний ID
44902
Звʼязок з Вами
@accessibleman
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго дня, 05.08.26 Fabrizio Bonetti отримав тимчасове блокування акаунту за статтею 4.7 від адміністртратора .
Відповідно до правил серверу, я не повинен був вчиняти дане правопорушення, проте враховуючи мою недосвідченість на сервері та усвідомлення мною скоєної помилки, прошу мене розблокувати. Натомість від себе гарантую недопущення подібного в майбутньому. Дякую за розуміння.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/
Яке покарання оскаржуєте
4.7
Доброго дня, 05.08.26 Fabrizio Bonetti отримав тимчасове блокування акаунту за статтею 4.7 від адміністртратора .
Відповідно до правил серверу, я не повинен був вчиняти дане правопорушення, проте враховуючи мою недосвідченість на сервері та усвідомлення мною скоєної помилки, прошу мене розблокувати. Натомість від себе гарантую недопущення подібного в майбутньому. Дякую за розуміння.

Octavian

Admins
Головний Куратор
17 Гру 2024
2,250
Вітаю, шановний гравець.

В амністії відмовлено.
Образа або згадка батьків є одним із найсерйозніших порушень правил нашого проєкту. Я принципово не знімаю покарання за такі дії, і цей випадок — не виняток.

Сподіваюся, це блокування стане для вас хорошим уроком і ви переглянете своє ставлення до спілкування з іншими гравцями.

Скаргу закрито. Гарного дня.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі