- 8 Сер 2026
- 1
- Нікнейм адміністратора
- Kelly Viego
- Ваш статичний ID
- 44902
- Звʼязок з Вами
- @accessibleman
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго дня, 05.08.26 Fabrizio Bonetti отримав тимчасове блокування акаунту за статтею 4.7 від адміністртратора .
Відповідно до правил серверу, я не повинен був вчиняти дане правопорушення, проте враховуючи мою недосвідченість на сервері та усвідомлення мною скоєної помилки, прошу мене розблокувати. Натомість від себе гарантую недопущення подібного в майбутньому. Дякую за розуміння.
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/
- Яке покарання оскаржуєте
- 4.7
Доброго дня, 05.08.26 Fabrizio Bonetti отримав тимчасове блокування акаунту за статтею 4.7 від адміністртратора .
Відповідно до правил серверу, я не повинен був вчиняти дане правопорушення, проте враховуючи мою недосвідченість на сервері та усвідомлення мною скоєної помилки, прошу мене розблокувати. Натомість від себе гарантую недопущення подібного в майбутньому. Дякую за розуміння.