Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Dendenisko

Козак
22 Сер 2025
38
Нікнейм адміністратора
Edaward
Ваш статичний ID
23038
Звʼязок з Вами
Dendenisko (дс)
Детальний опис скарги/ситуації
я Jordan Babelgam дивіться сьогодні мене забанив едвард розказую всю ситуацію їду і в діскорді попросила людина з сімї яка недавно в гру зашла і їй пробили машини і я йому її штовхав бо в нього не було грошей на евакуатор потім я штовхаю і людина на ла ферарі їде по зустрічній і врізається в нас і я кажу що ти робиш він проїжає далі їдим ми на сиридині кубів і він зупиняється і починає писать тікет підїжає до нас і пробиває колесо потім тікає мене відкидують в деморган і я пишу едварду за що відкинули бо я думав на той момент якщо дм кар це коли штовхаєш машину а мене за нрд і ми почали спорить не довго це продлилось я пишу ну **************************** я це сказав за ситуацію а не до адміна і мені дають мут потім дають бан а у мене є сімя яка я не знаю на сіки проплачена і я боюсь щоб вона не злитіла і багато людей підтвердять що я змінився бо ви казали що покарання за 3.6 уже отримував я визнаю свою помилку розумію хтось міг не так подумать і вийшла така ситуація можете будь ласка помякшить до бана хоть на 3 дні я вас прошу дуже сильно бо я реально боюсь чи не злитить офіс сімї
Посилання на докази
Хард бан 14 днів
Яке покарання оскаржуєте
Хард бан 14 днів
Амністія

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Отримуєте амністію, у вас залишається бан 3 дня.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі