- 22 Сер 2025
- 38
- Нікнейм адміністратора
- Edaward
- Ваш статичний ID
- 23038
- Звʼязок з Вами
- Dendenisko (дс)
- Детальний опис скарги/ситуації
- я Jordan Babelgam дивіться сьогодні мене забанив едвард розказую всю ситуацію їду і в діскорді попросила людина з сімї яка недавно в гру зашла і їй пробили машини і я йому її штовхав бо в нього не було грошей на евакуатор потім я штовхаю і людина на ла ферарі їде по зустрічній і врізається в нас і я кажу що ти робиш він проїжає далі їдим ми на сиридині кубів і він зупиняється і починає писать тікет підїжає до нас і пробиває колесо потім тікає мене відкидують в деморган і я пишу едварду за що відкинули бо я думав на той момент якщо дм кар це коли штовхаєш машину а мене за нрд і ми почали спорить не довго це продлилось я пишу ну **************************** я це сказав за ситуацію а не до адміна і мені дають мут потім дають бан а у мене є сімя яка я не знаю на сіки проплачена і я боюсь щоб вона не злитіла і багато людей підтвердять що я змінився бо ви казали що покарання за 3.6 уже отримував я визнаю свою помилку розумію хтось міг не так подумать і вийшла така ситуація можете будь ласка помякшить до бана хоть на 3 дні я вас прошу дуже сильно бо я реально боюсь чи не злитить офіс сімї
- Посилання на докази
- Хард бан 14 днів
- Яке покарання оскаржуєте
- Хард бан 14 днів
Амністія