- 11 Гру 2024
- 58
- Нікнейм адміністратора
- Noxx/Azazello
- Ваш статичний ID
- Звʼязок з Вами
- _nice_boy_ (ds)
- Детальний опис скарги/ситуації
- Доброго вечора, пане Azazello/Noxx.
Звертаюся до вас із проханням роз’яснити ситуацію, що склалася. Я визнаю, що допустив порушення правил проєкту. Зокрема, порушення SK, за яке отримав покарання у вигляді WARN, і з цим рішенням я погоджуюся. Також визнаю порушення DB та не заперечую щодо покарання у вигляді 60 хвилин деморгану, хоча, за необхідності, воно могло бути й суворішим.
Водночас хотів би отримати пояснення щодо призначення покарання у вигляді 21 дня Hardban, оскільки для мене залишається незрозумілою причина застосування саме такого строку. Я не заперечую факту своїх порушень, однак вважаю, що дане рішення потребує додаткового обґрунтування.
Також хочу зазначити, що дана скарга була розглянута в розділі «Скарги без орг», у той час як на момент її розгляду я перебував у фракції. На даний момент я займаю посаду оператора технічної підтримки, активно допомагаю гравцям, а також сьогодні планував подати заявку на посаду лідера The Families та реалізувати якісне RP і активність у гетто. Попередня спроба отримати лідерство Marabunta Grande не вдалася через відключення електроенергії.
Буду вдячний за роз’яснення прийнятого рішення та можливий перегляд ситуації, зокрема щодо зняття блокування.
Заздалегідь дякую.
- Посилання на докази
- -
- Яке покарання оскаржуєте
- Hardban
-