Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Амністія для Noxx/Azazello

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Blaze Morris

Шановний гравець
11 Гру 2024
58
Нікнейм адміністратора
Noxx/Azazello
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
_nice_boy_ (ds)
Детальний опис скарги/ситуації
Доброго вечора, пане Azazello/Noxx.

Звертаюся до вас із проханням роз’яснити ситуацію, що склалася. Я визнаю, що допустив порушення правил проєкту. Зокрема, порушення SK, за яке отримав покарання у вигляді WARN, і з цим рішенням я погоджуюся. Також визнаю порушення DB та не заперечую щодо покарання у вигляді 60 хвилин деморгану, хоча, за необхідності, воно могло бути й суворішим.

Водночас хотів би отримати пояснення щодо призначення покарання у вигляді 21 дня Hardban, оскільки для мене залишається незрозумілою причина застосування саме такого строку. Я не заперечую факту своїх порушень, однак вважаю, що дане рішення потребує додаткового обґрунтування.

Також хочу зазначити, що дана скарга була розглянута в розділі «Скарги без орг», у той час як на момент її розгляду я перебував у фракції. На даний момент я займаю посаду оператора технічної підтримки, активно допомагаю гравцям, а також сьогодні планував подати заявку на посаду лідера The Families та реалізувати якісне RP і активність у гетто. Попередня спроба отримати лідерство Marabunta Grande не вдалася через відключення електроенергії.

Буду вдячний за роз’яснення прийнятого рішення та можливий перегляд ситуації, зокрема щодо зняття блокування.

Заздалегідь дякую.
Посилання на докази
-
Яке покарання оскаржуєте
Hardban
-

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Блокування анулював. При збереженні тенденції порушень з Вашого боку, обліковий запис буде заблоковано без можливості скористатись амнтією.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі