Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
  1. Нікнейм адміністратора:Oleksii Bezsonov
  2. Особистий нікнейм / статичне ід: 15865
  3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
  4. Суть скарги:

э гравець який принципово відмовляється грати рп, звертається до мене реальним ім'ям прекрасно знаючи що це реальне ім'я якщо слідити по скаргам які я додала. робить це для того щоб сипати образи саме мені як людині, а не моєму персонажу, який власне робить ставки на контейнери. тобто по суті, я заходжу в гру, яка передбачає відігравання РОЛІ, персонажа, не самої себе, а отримую експірієнс де людина використовує моє ім'я як зброю. я не відчуваю необхідності в своєму житті заходити в гру, де мене особисто принижують, відпускають жарти сексуального характеру і тп. в реальному житті люди собі такого не дозволяють, бо я ж кажу, це все гра і рп, у мене з цією людиною немає аж ніякого конфлікту в реальному житті, контейнери не існуючі поза грою, і нам немає що ділити.

я не бачу зі своєї сторони ніяких провокацій, окрім законних вимог припинити порушувати правила сервера, і власне питань навіщо гравець їх порушує, щоб вам адміністрації було легше зрозуміти мотиви гравця. та і мені самій не дуже то зрозуміло, що власне керує людиною, яка переходить на особистості коли я мовчки стою і роблю ставки.

так само у коментах до скарги гравець відкрито говорить що буде і далі мене звати за реальним ім'ям і йому на мути пофєк, а адмін знов дає йому мут. по суті це відповідь мені - немає сенсу вимагати в цьому плані якихось змін, хай він далі нрпшить.

тобто ви пропонуєте гравцям сервер з такими правилами, де ми кожень день дістаємо пухи і тулимо один одного через рп умовності, сидимо в тюрязі, і якісь умовні Богдани не розуміють що це просто гра, переходять на особистості, і не отримують ніякого попередження за це. ну окрім мута вже в котрий раз, на який йому пофєк, як він вже і сказав сам багато разів на відкат.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4104-21615-це-НРП-а-не-мг.11942/#post-38700
  6. Дата видачі покарання: -

Bogdan_Morris

Козак
16 Лип 2025
25
Доброго дня, шановна адміністраціє!

Дана особа провокувала мене під час торгів на контах, роблячи ставки на останніх 5 секундах та перебиваючи мою ставку лише на 1 тисячу більше.Почну по порядку:
  1. Одного разу я стояв на контах і почув, як інші називають її «Танюша». Тому я також вирішив так звертатися до неї. Не бачу в цьому нічого образливого чи принизливого.
    1. Даний гравець свідомо грав на моїх емоціях, постійно перебиваючи мою ставку на останніх секундах (на 1 тисячу більше), через що в мене виникли негативні емоції щодо неї.
    2. Так, я визнаю, що теж дозволив собі емоційно відреагувати й у відповідь написав образу — за що готовий понести справедливе покарання. Але при цьому хочу зазначити, що саме вона першою почала провокувати та ображати, через що ситуація й загострилася.У мене є скріншоти, які підтверджують:
    3. • провокаційні повідомлення з її боку;
    4. • образи у мій бік;
    5. • неповагу до адміністрації
    6. Прошу розглянути ситуацію комплексно та оцінити дії обох сторін, звернувши увагу, хто саме розпочав конфлікт
    7. 1.тут
    8. 2.тут
    9. 3.тут

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
Доброго дня, шановна адміністраціє!

Дана особа провокувала мене під час торгів на контах, роблячи ставки на останніх 5 секундах та перебиваючи мою ставку лише на 1 тисячу більше.Почну по порядку:
  1. Одного разу я стояв на контах і почув, як інші називають її «Танюша». Тому я також вирішив так звертатися до неї. Не бачу в цьому нічого образливого чи принизливого.
    1. Даний гравець свідомо грав на моїх емоціях, постійно перебиваючи мою ставку на останніх секундах (на 1 тисячу більше), через що в мене виникли негативні емоції щодо неї.
    2. Так, я визнаю, що теж дозволив собі емоційно відреагувати й у відповідь написав образу — за що готовий понести справедливе покарання. Але при цьому хочу зазначити, що саме вона першою почала провокувати та ображати, через що ситуація й загострилася.У мене є скріншоти, які підтверджують:
    3. • провокаційні повідомлення з її боку;
    4. • образи у мій бік;
    5. • неповагу до адміністрації
    6. Прошу розглянути ситуацію комплексно та оцінити дії обох сторін, звернувши увагу, хто саме розпочав конфлікт
    7. 1.тут
    8. 2.тут
    9. 3.тут
я хз шо там за скріни, бо вони в британії заблоковані. але уявляю собі що то з сьогодні з ранку, де я тебе шлю ***********************************. ну то я кароч не відмовляюсь від своїх слів і можу ще раз повторити. якщо адмінам по бую що гравці переносять оос в іс, оскають і тд, то чому мені не можна. ну хай мені теж мут дають, буду ходити казати богданчік як справи, ти спитаєш чо я тебе задовбую, а я скажу - бо хочу тобі в рота насрати. так нормально буде? тоді норм атмосфера на сервері буде?

якщо адміни не можуть вступитися за дівчину, я буду дівчиною, яка сама за себе вступиться. амінь :LOL:

Bogdan_Morris

Козак
16 Лип 2025
25
я хз шо там за скріни, бо вони в британії заблоковані. але уявляю собі що то з сьогодні з ранку, де я тебе шлю ***********************************. ну то я кароч не відмовляюсь від своїх слів і можу ще раз повторити. якщо адмінам по бую що гравці переносять оос в іс, оскають і тд, то чому мені не можна. ну хай мені теж мут дають, буду ходити казати богданчік як справи, ти спитаєш чо я тебе задовбую, а я скажу - бо хочу тобі в рота насрати. так нормально буде? тоді норм атмосфера на сервері буде?

якщо адміни не можуть вступитися за дівчину, я буду дівчиною, яка сама за себе вступиться. амінь :LOL:
так почему админы должны вступаться за девушку , если они все расстраивают на равных условиях и по регламенту😂

skibidi toilet

Шановний гравець
19 Кві 2025
304
так почему админы должны вступаться за девушку , если они все расстраивают на равных условиях и по регламенту😂
та добре вже чіл, будемо ходити матюкатися один на одного, я ж не проти, теж в муті посиджу, ми ж для такого в гру заходимо, щоб оскати один одного за бутєрброд, наче ми неандертальці.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю.
На розгляді
у головного адміністратора.

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Приносимо вибачення за тривале очікування.
Після детального перегляду всіх наданих вами доказів у темі та коментарях під нею, а також перегляд всіх створених вами звернень, було прийнято наступне рішення:
- Гравець із статичним ID 21615 отримає покарання за порушення загальних правил проекту, а саме пунктів 4.6 / 5.19 / 5.24, у вигляді HardBan на 7 днів.

Щодо скріншотів, які надав зазначений гравець, звертаємо увагу, що вони не підлягають розгляду, оскільки на них відсутня чітка дата здійснення порушення, а отже неможливо підтвердити, що це було менше ніж 7 днів тому.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі