- 19 Кві 2025
- 304
- Нікнейм адміністратора:Oleksii Bezsonov
- Особистий нікнейм / статичне ід: 15865
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):
- Суть скарги:
э гравець який принципово відмовляється грати рп, звертається до мене реальним ім'ям прекрасно знаючи що це реальне ім'я якщо слідити по скаргам які я додала. робить це для того щоб сипати образи саме мені як людині, а не моєму персонажу, який власне робить ставки на контейнери. тобто по суті, я заходжу в гру, яка передбачає відігравання РОЛІ, персонажа, не самої себе, а отримую експірієнс де людина використовує моє ім'я як зброю. я не відчуваю необхідності в своєму житті заходити в гру, де мене особисто принижують, відпускають жарти сексуального характеру і тп. в реальному житті люди собі такого не дозволяють, бо я ж кажу, це все гра і рп, у мене з цією людиною немає аж ніякого конфлікту в реальному житті, контейнери не існуючі поза грою, і нам немає що ділити.
я не бачу зі своєї сторони ніяких провокацій, окрім законних вимог припинити порушувати правила сервера, і власне питань навіщо гравець їх порушує, щоб вам адміністрації було легше зрозуміти мотиви гравця. та і мені самій не дуже то зрозуміло, що власне керує людиною, яка переходить на особистості коли я мовчки стою і роблю ставки.
так само у коментах до скарги гравець відкрито говорить що буде і далі мене звати за реальним ім'ям і йому на мути пофєк, а адмін знов дає йому мут. по суті це відповідь мені - немає сенсу вимагати в цьому плані якихось змін, хай він далі нрпшить.
тобто ви пропонуєте гравцям сервер з такими правилами, де ми кожень день дістаємо пухи і тулимо один одного через рп умовності, сидимо в тюрязі, і якісь умовні Богдани не розуміють що це просто гра, переходять на особистості, і не отримують ніякого попередження за це. ну окрім мута вже в котрий раз, на який йому пофєк, як він вже і сказав сам багато разів на відкат.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео/посилання): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/№4104-21615-це-НРП-а-не-мг.11942/#post-38700
- Дата видачі покарання: -