Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Xtray Falles
    №9067 | Невідомий | 30720 | DM + DM car
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #30720 отримує покарання за порушення: Правила війни за графіті...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №9066 | дм дб
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #2036 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №9065 | дм
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #24467 отримує покарання за порушення: 4.6. Будь-які образи...
    Xtray Falles
  • Anastasia Harrison
    №9069 | DM Car | 6738
    https://www.youtube.com/watch?v=R1HQDWwO6hM Бодька, перепрочитай шо ти написав і прочитай правила ще раз, тим паче ти з незнайомцем не...
    Anastasia Harrison
  • Xtray Falles
    №9064 | ДМ
    Вітаю шановний гравцю! Гравця було покарано за використання SOFT. Вибачаємось за незручності.
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №9063 | DB in GZ
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #43063 отримує покарання за порушення: 5.1.2. “NRD” - NonRP Drive -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №9062 | Скарга на #46026 — порушення правил АерДроп 5.2. DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #46026 отримує покарання за порушення: Правила війни за AirDrop...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №9061 | #2499 DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #2499 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №9060 | провокація від гравця.
    Вітаю шановний гравцю! - Скарга написана від третього лиця; Відмовлено.
    Xtray Falles
  • Young Thug
    Matteo_Aztecas | RP Біографія
    Вітаю! Схвалено! Біографія написана логічно, структуровано та відповідає вимогам!
    Young Thug
  • Young Thug
    Tyler_Young | RP - Біографія
    Вітаю! Чи не здається Вам дивним те, що персонаж народився у 2000 році, проте зазначено, що йому 29 років? Також вказано стаж у...
    Young Thug
  • Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #23957 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
  • Xtray Falles
    №9059 | 9037 DM+DB
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #16930 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
    Xtray Falles
  • слив склада 5 дней
    Нікнейм адміністратора: Kaia_Swarovski Особистий нікнейм / статичне ід: Fensi_Vargas(31617) Нікнейм адміністратора: Kaia_Swarovski...
    • image.png
  • Xtray Falles
    №9058 | DM, PG
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #23957 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
    Xtray Falles
Угорі