- 25 Гру 2025
- 9
- Нікнейм адміністратора
- Kaia_Swarovski
- Ваш статичний ID
- 31617
- Звʼязок з Вами
- fensippww Дискорд
- Детальний опис скарги/ситуації
- Я виставив на маркет броники бцсд на ніч в мене їх ніхто не купив і я написав в дс в ітозі продав по 40к за штуку тіпу і продав штук вроде 13 якщо не помиляюсь я признаю свою провину і не хотів зливати склад прошу вибачення в лідера BCSD Та Куратора BCSD за це прошу ще раз вибачення, прошу полегшити покарання та обіцяю що більше ніколи такого не повториться дякую за увагу та розуміння! P.S Fensi
- Посилання на докази
- https://forum.ukraine-gta5.com.ua/attachments/image-png.14164/?hash=db1f6cfa18a01e3125774e467e8cbf07
- Яке покарання оскаржуєте
- Слив склада бцсд
- Нікнейм адміністратора: Kaia_Swarovski
- Особистий нікнейм / статичне ід: Fensi_Vargas(31617)
- Нікнейм адміністратора: Kaia_Swarovski
- Особистий нікнейм / статичне ід: Fensi_Vargas(31617)
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): fensippww Дискорд
- Суть скарги: Я виставив на маркет броники бцсд на ніч в мене їх ніхто не купив і я написав в дс в ітозі продав по 40к за штуку тіпу і продав штук вроде 13 якщо не помиляюсь я признаю свою провину і не хотів зливати склад прошу вибачення в лідера BCSD Та Куратора BCSD за це прошу ще раз вибачення, прошу полегшити покарання та обіцяю що більше ніколи такого не повториться дякую за увагу та розуміння! P.S Fensi
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата видачі покарання: 17.08.2026