Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Так а причём здесь "просьба быть тише" я включал музыку до этого перед лспд, людям нравилось все посмеялись и потанцевали просто словили...
5 Сер 2026
Відмовлено
2698 | DM+PG+Лів РП
Вітаю шановний гравець! Не надали таймкоди порушень. Створіть заново скаргу та вкажіть таймкод порушення.
Anomalchik Kitsa
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Схвалено
5 Сер 2026
Закріплено
BCSD | Заявки на переведення до Sheriff's Department
Форма подачі заявки: 1. Ваш NickName: Yevhen Forbes 2. Скріншош паспорту: https://imgpile.com/p/5QMS4qP 3. Скріншот мед.карти...
Yevhen Morodontovich
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Та ты так пишешь будто все должны знать стримеров и медиек проекта, лично в тот момент мы даже не знали кто ты, по фану заехали под...
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
1. зайди на кліп і почуй свої 5% , ніхто і не зобов'язаний сповіщувати тебе про стріми, ніхто нікому нічого не нав'язує. 2. так...
5 Сер 2026
Закріплено
BCSD | Заявки на переведення до Sheriff's Department
Схвалено
Ruslan Muha
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
1. У меня саундпад выкручен на 5% и всё что я включаю я практически не слышу, а вот людей вокруг я слышу прекрасно, и мне спокойно можно...
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Ну то грай в задоволення і принось людям радість, я проти цього не маю абсолютно нічого, та от момент даного випадку і твоєї поведінки...
5 Сер 2026
Важливо
BCSD | Реєстр автомобілів
Схвалено
Ruslan Muha
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Ммм, а саундпад? Який до того ламає мені переферію? В тому випадку коли все і так майже в нуль скручено. В чому проблема бути людиною і...
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Так а причём здесь "просьба быть тише" я включал музыку до этого перед лспд, людям нравилось все посмеялись и потанцевали просто словили...
5 Сер 2026
Відмовлено
2698 | DM+PG+Лів РП
надаю відкат https://youtu.be/GkZHkxpRISA
Dinis Kostenko
5 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
1. Я тебе говорю что Я ЛИЧНО У СЕБЯ слышу 5% музыки которую включаю, то есть окружающие её слышат громче, а я у себя могу громкость...
Pedro_Chill
5 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
Послать нах&й легче чем решить ситуацию, так обрати внимание что тебя ни разу не послали и плохого ничего не сказали в твою сторону, ты...
Thomas_Angelo
5 Сер 2026
Що нового?
Угорі