Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Sky Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Так а причём здесь "просьба быть тише" я включал музыку до этого перед лспд, людям нравилось все посмеялись и потанцевали просто словили...
  • 2698 | DM+PG+Лів РП
    Вітаю шановний гравець! Не надали таймкоди порушень. Створіть заново скаргу та вкажіть таймкод порушення.
    Anomalchik Kitsa
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Схвалено
  • BCSD | Заявки на переведення до Sheriff's Department
    Форма подачі заявки: 1. Ваш NickName: Yevhen Forbes 2. Скріншош паспорту: https://imgpile.com/p/5QMS4qP 3. Скріншот мед.карти...
    Yevhen Morodontovich
  • Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Та ты так пишешь будто все должны знать стримеров и медиек проекта, лично в тот момент мы даже не знали кто ты, по фану заехали под...
    1. зайди на кліп і почуй свої 5% , ніхто і не зобов'язаний сповіщувати тебе про стріми, ніхто нікому нічого не нав'язує. 2. так...
    1. У меня саундпад выкручен на 5% и всё что я включаю я практически не слышу, а вот людей вокруг я слышу прекрасно, и мне спокойно можно...
    Ну то грай в задоволення і принось людям радість, я проти цього не маю абсолютно нічого, та от момент даного випадку і твоєї поведінки...
  • Ruslan Muha
    BCSD | Реєстр автомобілів
    Схвалено
    Ruslan Muha
    Ммм, а саундпад? Який до того ламає мені переферію? В тому випадку коли все і так майже в нуль скручено. В чому проблема бути людиною і...
    Так а причём здесь "просьба быть тише" я включал музыку до этого перед лспд, людям нравилось все посмеялись и потанцевали просто словили...
  • Dinis Kostenko
    2698 | DM+PG+Лів РП
    надаю відкат https://youtu.be/GkZHkxpRISA
    Dinis Kostenko
  • Pedro_Chill
    Заборона ру музики
    1. Я тебе говорю что Я ЛИЧНО У СЕБЯ слышу 5% музыки которую включаю, то есть окружающие её слышат громче, а я у себя могу громкость...
    Pedro_Chill
  • Thomas_Angelo
    Заборона ру музики
    Послать нах&й легче чем решить ситуацию, так обрати внимание что тебя ни разу не послали и плохого ничего не сказали в твою сторону, ты...
    Thomas_Angelo
Угорі