Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Очікування
Заборона ру музики
Та ты так пишешь будто все должны знать стримеров и медиек проекта, лично в тот момент мы даже не знали кто ты, по фану заехали под...
Thomas_Angelo
5 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
1. зайди на кліп і почуй свої 5% , ніхто і не зобов'язаний сповіщувати тебе про стріми, ніхто нікому нічого не нав'язує. 2. так...
annie
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Вітаю. Розглянувши скаргу виношу вердикт: #4880 отримує покарання у вигляді: 3.17 ПДО Прокурорам та суддям заборонено виносити...
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Якщо б цим сусідом був ти, так пішла і накатала. Бо інша людина розуміла б що в сусідній квартирі живе теж людина і на прохання бути...
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
В чому проблема слухати те що тобі подобається поважаючи оточуючих? Чому коли я відігрую ситуацію мушу її переносити в інше місце або...
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Згоден з темою. русняві пісні не повинні бути на сервері.
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
4.1. Загальновизнаною мовою сервера є Українська. У всіх ситуаціях RolePlay спілкування в IC чатах повинно здійснюватися виключно...
5 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
1. У меня саундпад выкручен на 5% и всё что я включаю я практически не слышу, а вот людей вокруг я слышу прекрасно, и мне спокойно можно...
Pedro_Chill
5 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
Ну то грай в задоволення і принось людям радість, я проти цього не маю абсолютно нічого, та от момент даного випадку і твоєї поведінки...
annie
5 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
Ммм, а саундпад? Який до того ламає мені переферію? В тому випадку коли все і так майже в нуль скручено. В чому проблема бути людиною і...
annie
5 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
Так а причём здесь "просьба быть тише" я включал музыку до этого перед лспд, людям нравилось все посмеялись и потанцевали просто словили...
Pedro_Chill
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Haha
до
Вашого допису
Згоден з темою. русняві пісні не повинні бути на сервері.
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Не бачу проблеми,ті пісні які не пропагандують рф бо є багато нормальних пісень на російський мові також в Україні є пісні які співають...
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Согласен,это бред то чтобы убрать песни
5 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
В чем проблема вырубить бумбокс якщо тебе не сподобалось?
5 Сер 2026
Що нового?
Угорі