Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Thomas_Angelo
    Заборона ру музики
    Та ты так пишешь будто все должны знать стримеров и медиек проекта, лично в тот момент мы даже не знали кто ты, по фану заехали под...
    Thomas_Angelo
  • annie
    Заборона ру музики
    1. зайди на кліп і почуй свої 5% , ніхто і не зобов'язаний сповіщувати тебе про стріми, ніхто нікому нічого не нав'язує. 2. так...
    annie
  • Demian Humanis
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю. Розглянувши скаргу виношу вердикт: #4880 отримує покарання у вигляді: 3.17 ПДО Прокурорам та суддям заборонено виносити...
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Якщо б цим сусідом був ти, так пішла і накатала. Бо інша людина розуміла б що в сусідній квартирі живе теж людина і на прохання бути...
    В чому проблема слухати те що тобі подобається поважаючи оточуючих? Чому коли я відігрую ситуацію мушу її переносити в інше місце або...
    Згоден з темою. русняві пісні не повинні бути на сервері.
    4.1. Загальновизнаною мовою сервера є Українська. У всіх ситуаціях RolePlay спілкування в IC чатах повинно здійснюватися виключно...
  • Pedro_Chill
    Заборона ру музики
    1. У меня саундпад выкручен на 5% и всё что я включаю я практически не слышу, а вот людей вокруг я слышу прекрасно, и мне спокойно можно...
    Pedro_Chill
  • annie
    Заборона ру музики
    Ну то грай в задоволення і принось людям радість, я проти цього не маю абсолютно нічого, та от момент даного випадку і твоєї поведінки...
    annie
  • annie
    Заборона ру музики
    Ммм, а саундпад? Який до того ламає мені переферію? В тому випадку коли все і так майже в нуль скручено. В чому проблема бути людиною і...
    annie
  • Pedro_Chill
    Заборона ру музики
    Так а причём здесь "просьба быть тише" я включал музыку до этого перед лспд, людям нравилось все посмеялись и потанцевали просто словили...
    Pedro_Chill
  • Pedro_Chill
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    Згоден з темою. русняві пісні не повинні бути на сервері.
  • Pedro_Chill
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Не бачу проблеми,ті пісні які не пропагандують рф бо є багато нормальних пісень на російський мові також в Україні є пісні які співають...
  • Pedro_Chill
    Согласен,это бред то чтобы убрать песни
  • Pedro_Chill
    В чем проблема вырубить бумбокс якщо тебе не сподобалось?
Угорі