Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Sky Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Sad Sad до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: На відеозаписі повинен бути присутній звук, для чого він...
  • Sky Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Якщо у адміністратора, який поставив тег "На розгляді"...
  • Katrin
    Скарга на админістрацію
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На...
    Katrin
  • Katrin
    амністія (мб чекнете)
    Вітаю, шановний гравцю. Очікуйте перегляду. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.
    Katrin
  • Katrin
    скарга
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: На відеозаписі повинен бути присутній звук, для чого він...
    Katrin
  • Katrin
    скарга
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Якщо у адміністратора, який поставив тег "На розгляді"...
    Katrin
  • Katrin
    Неправильно выданная статья
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Octavian
    Anomalchik Kitsa| не вміє розглядати скарги + можливий блат
    Вітаю, шановний гравець. За результатами розгляду наданих матеріалів повідомлю наступне: Щодо дій адмінстратора: Скарги буде...
    Octavian
  • Kostya Freeman
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Скарга на админістратора Young Thug #20269
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Шановна адміністрація та розробники проекту GTA 5 Ukraine! Звертаюсь до вас із проханням терміново переглянути логіку генерації та...
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Шановна адміністрація та розробники проекту GTA 5 Ukraine! Звертаюсь до вас із проханням терміново переглянути логіку генерації та...
  • Inderrero
    №2661 | ДМ
    https://youtu.be/pMK9ksU7DkI
    Inderrero
  • Inderrero
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Цілковито підтримую! Краще дійсно щоб система начисляла пейдей не по годинам а по накопиченим хвилинам активності гравців. В такому разі...
Угорі