Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Неправильно выданная статья

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

bomboclakck

Козак
5 Чер 2026
4
Нікнейм адміністратора
Anomalchik Kiste
Ваш статичний ID
36936
Звʼязок з Вами
surgeon_28 Discord
Детальний опис скарги/ситуації
Выдана статья 5.8 ТК, хотел обжаловать поскольку в жалобе на меня ошибка, когда я проехал мимо грабителей, я никак не могу знать что один из них являлся мои соклановцем из банды, только после того как я помог своему другу которого грабили, я увидел что то был мой соклановец, так же статья 5.2 выданная по моему мнению так же по ошибке, поскольку IC причина была, я помог своему старому знакомому которого грабили, найдя безопасное расстояние, я убил грабителей чем спас своего товарища, Поэтому я считаю что статьи выданы ошибочно и не разобравшись в ситуации целиком, с моей стороны это халатность
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/2651-tk-dm-36936.25122/
Яке покарання оскаржуєте
5.8 TK выданное не правильно, так же 5.2 DM без IC причины.
На меня поступила жалоба по причинам 5.2 DM и 5.8 TK, номер жалобы 2651. Статья 5.8 выданная не правильно

Вкладення

• image.png
    image.png
    44.7 Кб · Перегляди: 13

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,263
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Аргумент «не помітив» членів своєї організації не звільняє від відповідальності. Ви були зобов'язані переконатися, по кому відкриваєте вогонь. Як підсумок - ви втрутилися в чужий РП-процес, зірвали його та розстріляли своїх же по банді. Якщо ви не знали хто грабує, як ви могли знати що це ваш друг, у вас немає спільної фракції або сім'ї, щоб у вас була IC причина для вбивства.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі