Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Vedma
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Скажу за себя так как я езжу только на 1,5т, и реально не беру заказы за 10-30к только потому что возвращаться обратно в город с Палетки...
  • Vedma
    Шановна адміністрація та розробники проекту GTA 5 Ukraine! Звертаюсь до вас із проханням терміново переглянути логіку генерації та...
  • Kirill Peretti
    Вітаю. Розглянувши скаргу виношу вердикт: #42141 отримує покарання у вигляді: 5.3. “DB” - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця...
  • Kirill Peretti
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • vadym_cerflov
    [Goverment] Кабiнет Директорів
    https://fex.net/uk/s/rfz3doy
    vadym_cerflov
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #38495 отримує покарання по причині: 1.4. Дозволено відкривати вогонь...
  • Xtray Falles
    №8518 | ДБ фури з грузом
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #44088 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8517 | Дм на ящика 10618+
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #10618 отримує покарання за порушення: 5.5. "PG" - Powergaming -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8516 | Невідомі | 37694, 35731 | 5.9, Spawn Kill
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37694 отримує покарання за порушення: 5.6. "SK" - Spawn Kill -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8515 | Невідомі | 31435, 19657 | 5.2.3, Team Kill / DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #6790 отримує покарання за порушення: 5.8. "TK" - Team Kill -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8514 | Невідомий | 21556 | 5.3
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #21556 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
    Xtray Falles
  • Скарга на порушення правил під час аірдропу
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Надішліть будь ласка відео доказ порушення протягом 24 годин. Скріншота замало...
    James Gotti
  • №2661 | ДМ
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Відео недоступне. У вас є 24 години щоб знову надіслати відео-доказ. Дякую за...
    James Gotti
  • Octavian
    амністія
    Вітаю, шановний гравець. Розглянувши вашу скаргу, повідомляю, що адміністратор видав покарання правильно Ваш відкат починається вже...
    Octavian
Угорі