Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Скажу за себя так как я езжу только на 1,5т, и реально не беру заказы за 10-30к только потому что возвращаться обратно в город с Палетки...
19 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Шановна адміністрація та розробники проекту GTA 5 Ukraine! Звертаюсь до вас із проханням терміново переглянути логіку генерації та...
19 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю. Розглянувши скаргу виношу вердикт: #42141 отримує покарання у вигляді: 5.3. “DB” - Цілеспрямований/навмисний наїзд на гравця...
19 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
19 Лип 2026
Важливо
[Goverment] Кабiнет Директорів
https://fex.net/uk/s/rfz3doy
vadym_cerflov
19 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #38495 отримує покарання по причині: 1.4. Дозволено відкривати вогонь...
19 Лип 2026
Схвалено
№8518 | ДБ фури з грузом
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #44088 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Xtray Falles
19 Лип 2026
Схвалено
№8517 | Дм на ящика 10618+
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #10618 отримує покарання за порушення: 5.5. "PG" - Powergaming -...
Xtray Falles
19 Лип 2026
Схвалено
№8516 | Невідомі | 37694, 35731 | 5.9, Spawn Kill
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37694 отримує покарання за порушення: 5.6. "SK" - Spawn Kill -...
Xtray Falles
19 Лип 2026
Схвалено
№8515 | Невідомі | 31435, 19657 | 5.2.3, Team Kill / DM
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #6790 отримує покарання за порушення: 5.8. "TK" - Team Kill -...
Xtray Falles
19 Лип 2026
Схвалено
№8514 | Невідомий | 21556 | 5.3
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #21556 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
Xtray Falles
19 Лип 2026
Розглянуто
скарга
.
Sky Yakuza
19 Лип 2026
Скарги на адміністрацію
Відмовлено
Скарга на порушення правил під час аірдропу
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Надішліть будь ласка відео доказ порушення протягом 24 годин. Скріншота замало...
James Gotti
19 Лип 2026
Відмовлено
№2661 | ДМ
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Відео недоступне. У вас є 24 години щоб знову надіслати відео-доказ. Дякую за...
James Gotti
19 Лип 2026
Відмовлено
амністія
Вітаю, шановний гравець. Розглянувши вашу скаргу, повідомляю, що адміністратор видав покарання правильно Ваш відкат починається вже...
Octavian
19 Лип 2026
Що нового?
Угорі