Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Danichka Swarovski | Некоректний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Merr

Козак
3 Бер 2026
69
Нікнейм адміністратора
Danichka Swarovski
Ваш статичний ID
33740
Звʼязок з Вами
ds alex.merr
Детальний опис скарги/ситуації
Прошу перевірити коректність розгляду моєї скарги адміністратором Danichka Swarovski.
У скарзі я вказував не лише на DB, а й на п. 5.2.3 — навмисне вбивство співробітника державної структури без IC-причини.

На відео видно, що гравець #42141 цілеспрямовано здійснив на мене наїзд, після чого вийшов із транспортного засобу та відкрив по мені вогонь зі словами: «Куди ти їдеш? На коліна перед королем».
Окрім цього, у моєму вбивстві брав участь і гравець #42167, дії якого також були вказані у скарзі.

На мою думку, дії обох гравців підпадають під п. 5.2.3, оскільки було здійснено навмисне вбивство співробітника державної структури без будь-якої IC-причини.
Проте у відповіді адміністратора взагалі відсутня оцінка цього пункту. Також не надано жодного пояснення, чому п. 5.2.3 не був застосований ні до #42141, ні до #42167, або з яких підстав адміністрація вважає, що у них була IC-причина для вбивства.
Прошу старшу адміністрацію перевірити повноту розгляду скарги та надати оцінку всім заявленим порушенням, а не лише епізоду з DB.
Посилання на докази
https://www.youtube.com/watch?v=GxmwXKOinDU
Яке покарання оскаржуєте
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/1018-fib-42141-42167-5-3-5-2-3.24902/
Адміністратор неповно розглянув докази та не дав оцінку всім заявленим порушенням.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,263
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Так як у вас видно на відеодоказі, що між вами вже була якась ІС ситуація, тимпаче в той час проходять кримінальні квартали:
2.3. У період з 22:00 до 05:00 загальні правила проекту, а саме: 5.2.3 , 5.28 не діє на території проведення заходу.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі