Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію GTA5 GTA5 до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #5487 отримує покарання за порушення: 3.6. Забороняється образи...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #6118 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #32136 отримує покарання за порушення: 5.1.2. “NRD” - NonRP Drive -...
    Вітаю шановний гравець! Скарга буде перерозглянута. Приємної гри.
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #41463 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #41973 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #6800 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #18036 отримує покарання за порушення: 5.2.1. "DM in GZ" -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #39048 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #35002 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
  • Залишив(-ла) реакцію Fight Fight до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #34819 отримує покарання за порушення: 5.28. Заборонено без причини...
    Вітаю! Надайте повний відкат запису що було до цього і також продовження.
  • Залишив(-ла) реакцію Fight Fight до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #25547 отримує покарання за порушення: 1.6. На території війни за...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #41585 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
Угорі