Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
Fight
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37484 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Неділя о 17:32
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #41698 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Неділя о 17:32
Залишив(-ла) реакцію
Fight
до
Вашого допису
Вітаю шановний гравець! На відео видно що в перед зіткненням - були легкі фрізи гри, можливо із за цього стався розсинхрон між Вами та...
Неділя о 17:31
Залишив(-ла) реакцію
Fight
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #4395 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #41585 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #13609 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Неділя о 17:30
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю шановний гравець! Недостатньо одного скрину для доказу, не видно чи була якась IC ситуація для відкриття вогню в Вашу сторону...
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37973 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #21556 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #5264 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
Схвалено
№8366 | 5.28/ 27356
-
Denis Dragon
Неділя о 17:29
Скарги на гравців без організацій
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #4884 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю шановний гравець! В цей час по Гетто проводився івент - "Кримінальні квартали". 1.4. Дозволено відкривати вогонь без IC-причини. |...
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравцю! Недостатньо доказів щодо саме виходу з гри, в гравця вилетіла гра, на наступний раз показуйте мітку виходу з...
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37777 отримує покарання за порушення: 4.7. Заборонено прямі образи...
Що нового?
Угорі