Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію Fight Fight до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #40722 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
  • Dionis Stoun
    LSPD | Заявки на переведення у департамент
    1. Ваш NickName: Dionis Stoun 2. Скріншот паспорта: https://ua.files.fm/u/a2bw6hu52v 3. Скріншот мед.карти...
    Dionis Stoun
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравці #42782, #41156 отримують покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP...
    Вітаю, шановний гравцю! В гравця #42904 в цей момент був виліт з гри. Відмовлено.
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #35503 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #9001 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #18664 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #15597 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #939 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю, шановний гравцю! Відсутній повний відкат ситуації. Відмовлено.
    Вітаю, шановний гравець! Ваше відео було видалене із платформи YouTube через порушення їхніх правил, загрузіть заново відео та надайте...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #27615 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #7952 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #19692 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
Угорі