Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію Fight Fight до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю! Одного скріншоту не хватає для доказів що гравець вийшов з гри прямо під час РП ситуації. Відмовлено.
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #26759 отримує покарання за порушення: 4.8. Заборонено завуальовану...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #18664 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #7809 отримує покарання за порушення: 5.28. Заборонено без причини...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #385 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #6118 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
  • Залишив(-ла) реакцію UG UG до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю! 3.12.1. Скарги не підлягають розгляду у випадках, коли на відеозаписі видно, що гравець здійснює голосове...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #40274 отримує покарання за порушення: 4.6. Будь-які образи...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #15597 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #15597 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
  • Denis Dragon
    №8367 | ДМ + 5.28 + TK + DM Car + NRD | 25547 28184 40065 24482
    0:05 - NRD 0:16 - DM Car + DM 0:25 - DM Car 1:32 - TK 2:42 - 5.28
  • Залишив(-ла) запис у профілі користувача Maxim Petrushka
    Професійний адміністратор. Вирішив проблему дуже швидко. Підніміть йому заробітню плату, такі люди дуже цінні для проекту🤟 Доречі проект...
    Dmitro_Pristayko
Угорі