Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Відмовлено
Пересмотр решения
Вітаю, шановний гравцю. В амністії відмовлено. Спобуйте подати через 30 днів в розділ Амністії перманентного блокування. Дякуємо за...
Katrin
Неділя о 13:53
Розглянуто
Некомпетентність адміністратора Lirika
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
Неділя о 13:50
Розглянуто
Tim Diaz 20848
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви...
Katrin
Неділя о 13:47
Закріплено
LSPD | Заявки на переведення у департамент
1. Ваш NickName Artem Kayzer 2. Скріншот паспорта: https://imgpile.com/p/SzzIk7V 3. Скріншот мед.карти: https://imgpile.com/p/MX6HYsN...
Artem Kayzer
Неділя о 13:41
Розглянуто
RP БІОГРАФІЯ | VIKTOR KING
Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
Milana Moore
Неділя о 13:41
Tyrell Reiss
залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
запису користувача yuto
у профілі Tyrell Reiss.
****************************ть пєніса будь ласка
Неділя о 13:33
Схвалено
Маю таку проблему з баном на 15 днів причина 2.8 ЗП (системний бан)
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. На перший раз покарання буде знято, не...
Katrin
Неділя о 13:18
Розглянуто
Skezz Yami незгідний з покаранням
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання в вигляді Warn за 1.10 ЗП буде знято, інші видано...
Katrin
Неділя о 13:16
Схвалено
Відкинули за лів від рп
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання буде знято. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
Katrin
Неділя о 13:12
Схвалено
Амністія🙏
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. Блокування буде знято на перший раз, не...
Katrin
Неділя о 13:06
Схвалено
Danichka Swarovski
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Тут немає порушень по правилу 1.32 ПДО, правило забороняє...
Katrin
Неділя о 13:04
Очікування
Яка версія гри краще на сервері
Доброго дня, підскажіть яку краще версію встановити legacy чи enhanced, для гри на сервері. Желізо: AMD razen 5 240w, Nvidia rtx 5060...
asistentpro93
Неділя о 12:49
Курилка
Розглянуто
Danichka Swarovski
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор переглянув скаргу вірно, оскільки гравці вели...
Katrin
Неділя о 12:48
Схвалено
Видали покарання
Бажаю здоров`я , зіткнувся з такою ситуацією що отримав блокування сам не розуміючи цього . Раніше створював персонажа за якого вступив...
greadpeek
Неділя о 12:47
Скарги на адміністрацію
Розглянуто
Некоректна видача покарання
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
Неділя о 12:41
Що нового?
Угорі