Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

consilieri

Новий гравець
4 Лип 2026
1
Нікнейм адміністратора
-
Ваш статичний ID
Звʼязок з Вами
Telegram @gestapo1488
Детальний опис скарги/ситуації
🙏
Посилання на докази
https://cdn.imgchest.com/files/f9842ff3d1f4.jpeg
Яке покарання оскаржуєте
2.8 ЗП
Доброго дня.

Прошу переглянути моє покарання та, за можливості, скоротити термін блокування або скасувати його.

Хочу пояснити ситуацію. Я продавав автомобіль Porsche Taycan за 2 600 000 ігрової валюти. Покупець запропонував провести оплату через Marketplace, пояснивши, що таким чином він заплатить меншу комісію і нам не доведеться витрачати час на поїздку до банку. Він сказав, що так робити дозволено.

Для цього я виставив звичайну картку на Marketplace за 2 500 000. Я погодився лише тому, що не знав про заборону таких дій. Крім того, я звернув увагу, що на деякі предмети в Marketplace існують обмеження максимальної ціни (наприклад, на ізоляцію), а на цю картку таких обмежень не було. Через це я зробив висновок, що така операція не порушує правила.

Після покупки картки ми планували оформити продаж автомобіля за 100 000, але система не дозволила цього зробити, оскільки мінімальна ціна становила 770 000. Тому, щоб загальна сума залишилася домовленою (2 600 000), я повернув покупцеві готівкою 670 000, після чого він придбав автомобіль за мінімально дозволену ціну 770 000.

Я не мав наміру обходити правила сервера чи отримувати будь-яку неправомірну вигоду. Я діяв, виходячи зі слів покупця, і був переконаний, що така схема не є порушенням, оскільки Marketplace дозволяв виставити цей предмет за такою ціною.

Визнаю, що припустився помилки через незнання правил, і щиро шкодую про це. Надалі подібних ситуацій не допущу та проводитиму всі великі угоди лише дозволеним способом.

Також хочу звернутися з окремим проханням. Наскільки мені відомо, на Marketplace та в поштовому відділенні предмети зберігаються обмежений час, і приблизно через чотири дні вони можуть зникнути. Зараз у мене там знаходиться багато цінних для мене речей, зокрема декілька мастодонтів, на які я дуже довго заробляв. Я є новим гравцем, граю на сервері лише близько місяця, і мені дуже подобається ваш проєкт. Тому втратити все це через блокування було б для мене дуже болісно.

Якщо скасувати або скоротити блокування неможливо, то прошу хоча б надати мені можливість ненадовго зайти в гру, щоб зняти свої оголошення з Marketplace та забрати речі з поштового відділення. Я був би вам дуже вдячний за таку можливість.

Ще раз прошу врахувати, що мої дії не були навмисною спробою обійти правила. Сподіваюся на ваше розуміння та дякую за розгляд мого звернення.

Останнє редагування:

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,206
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Амністія схвалена. Блокування буде знято на перший раз, не порушуйте.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі