Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Розглянуто
Некомпетентність адміністратора Lirika
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
5 Лип 2026
Розглянуто
Tim Diaz 20848
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви...
Katrin
5 Лип 2026
Закріплено
LSPD | Заявки на переведення у департамент
1. Ваш NickName Artem Kayzer 2. Скріншот паспорта: https://imgpile.com/p/SzzIk7V 3. Скріншот мед.карти: https://imgpile.com/p/MX6HYsN...
Enzo Thug
5 Лип 2026
Розглянуто
RP БІОГРАФІЯ | VIKTOR KING
Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
Milana Moore
5 Лип 2026
Tyrell Reiss
залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
запису користувача yuto
у профілі Tyrell Reiss.
****************************ть пєніса будь ласка
5 Лип 2026
Схвалено
Маю таку проблему з баном на 15 днів причина 2.8 ЗП (системний бан)
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. На перший раз покарання буде знято, не...
Katrin
5 Лип 2026
Розглянуто
Skezz Yami незгідний з покаранням
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання в вигляді Warn за 1.10 ЗП буде знято, інші видано...
Katrin
5 Лип 2026
Схвалено
Відкинули за лів від рп
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання буде знято. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
Katrin
5 Лип 2026
Схвалено
Амністія🙏
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. Блокування буде знято на перший раз, не...
Katrin
5 Лип 2026
Схвалено
Danichka Swarovski
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Тут немає порушень по правилу 1.32 ПДО, правило забороняє...
Katrin
5 Лип 2026
Очікування
Яка версія гри краще на сервері
Доброго дня, підскажіть яку краще версію встановити legacy чи enhanced, для гри на сервері. Желізо: AMD razen 5 240w, Nvidia rtx 5060...
asistentpro93
5 Лип 2026
Курилка
Розглянуто
Danichka Swarovski
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор переглянув скаргу вірно, оскільки гравці вели...
Katrin
5 Лип 2026
Схвалено
Видали покарання
Бажаю здоров`я , зіткнувся з такою ситуацією що отримав блокування сам не розуміючи цього . Раніше створював персонажа за якого вступив...
greadpeek
5 Лип 2026
Скарги на адміністрацію
Розглянуто
Некоректна видача покарання
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
5 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Fight
до
Вашого допису
Вітаю шановний гравець. У вас є рівно 24 години щоб скорегувати вашу РП-Біографію. Згідно правил у вас відсутньо:
5 Лип 2026
Що нового?
Угорі