Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Розглянуто
Оскарження деморгану
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Скаргу переглянуть і ви посенете ще більше покарання. Ви не...
Katrin
4 Лип 2026
Розглянуто
Скарга на Marvin Kitsa + Skezz Yami | Некоректна видача покарання та можливе перевищення повноважень
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. В...
Katrin
4 Лип 2026
Розглянуто
№2607 Висловлювання нецензурною лексикою
Висловлювання нецензурною лексикою
Grinch
4 Лип 2026
Скарги на гравців в кримінальних організаціях
Відмовлено
Амністія
Вітаю, шановний гравцю. В амністії відмовлено. Відповідь вже надавалась неодноразово. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.
Katrin
4 Лип 2026
Відмовлено
Перше блокування/прошу дати другий шанс/Danylo Panchenko
Вітаю, шановний гравцю. В амністії відмовлено. Вам видали блокування і так на малий термін. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
Katrin
4 Лип 2026
Розглянуто
Skezz Yami
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Скарга буде перерозглянута. Дякуємо за ваше звернення та...
Katrin
4 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю! Візьмемо до уваги вашу пропозицію та спробуємо реалізувати її в майбутніх оновленнях або девлогах. Схвалено.
4 Лип 2026
Відмовлено
Бан на 3 дня
Нікнейм персонажа: Roman_Belik Час та дата отримання покарання: 04.07.26 1:40 Опис ситуації, у якій було отримано блокування: Меня...
Kolosss1996
4 Лип 2026
Скарги на адміністрацію
Розглянуто
№2606 Невідомий | 23503 | 5.9, 5.2.3, 5.10, 1.10
MG, вбивство співробітника державної структури, Leave RP та використання вразливості системи.
Alex Merr
4 Лип 2026
Скарги на гравців в кримінальних організаціях
Відмовлено
Для Нокса
-
Andriy Winchester #13379
4 Лип 2026
Скарги на адміністрацію
Залишив(-ла) реакцію
Haha
до
Вашого допису
1 липня приблизно 23:30-00:30 я купив авто LaFerrari за 5кк у гравця який виставив її помилково. Потім через хвилин 10-15 мене...
4 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
залий відкат любімий))
4 Лип 2026
Розглянуто
№8350 | оск родных
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #43366 отримує покарання за порушення: 4.8. Заборонено завуальовану...
Young Thug
4 Лип 2026
Розглянуто
№8349 | ДМ
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #28203 отримує покарання за порушення: 5.2.1. "DM in GZ"-...
Young Thug
4 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
1 липня приблизно 23:30-00:30 я купив авто LaFerrari за 5кк у гравця який виставив її помилково. Потім через хвилин 10-15 мене...
4 Лип 2026
Що нового?
Угорі