Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

На розгляді Для нокса. Скарга на Катрін та можливо Milana Moore

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vadim Mcco11

Козак
13 Тра 2026
1
Нікнейм адміністратора
Можливо Milana Moore, Katrin ЗГА
Ваш статичний ID
19725
Звʼязок з Вами
@sm1th37
Детальний опис скарги/ситуації
.
Посилання на докази
https://youtube.com/shorts/_8PavLvGVP8?si=dxUYIkNdoh1qzaGl
Яке покарання оскаржуєте
Блат своїх друзів і залякування зі сторони адміністрації
1 липня приблизно 23:30-00:30 я купив авто LaFerrari за 5кк у гравця який виставив її помилково. Потім через хвилин 10-15 мене телепортували на локацію де був та сама людина у якого я купив авто та адміністраторка якої ніка я не бачив, но мені сказали шо це можливо Milana Moore. У ході нашого діалогу вона поставила мене перед вибором «Або ви повертаєте авто людині, або це буде вважатися за обман та ви будете покарані» Я трохи запереживав та попросив її викликати мені іншого адміністратора щоб почути ще й його думку, мені попався Skezz Yami. Він був на моеї стороні та думки зрівнялись 50/50. Потім коли адміни пішли, людина у якої я купив машину визвав ЗГА Kатрін, яка теж була не на моїй стороні та радила мені прийняти пропозицію продавця у вигляді 5кк компенсації та я йому повертаю авто за ту ж ціну що й купляв тому що ЗГА на 90% була впевнена що у мене заберуть авто, та вона потім передала що пан Нокс був згоден з нею, бо тіпа вона з ним переписувалася тому що він був в укритті через обстріли та не міг приєднатися до нас, на той момент реально в Києві були масштабний обстріл. В мене машину не забрали так як ніяких порушень з моеї сторони не було це був комент пана Нокса. Я думаю що Катрін таким способом хотіла злякати мене. Всього тримали мене приблизно 3 години щоб я віддав авто. В мене є враження що ці 2 адміністраторки працювали з ним по блату, тобто покривали як друга/знайомого. Хотів би помітити те що він не одразу написав скаргу на форум, а звʼязався з адміністрацією через особисті повідомлення. Докази прікріплені

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі