Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #26759 отримує покарання за порушення: 4.8. Заборонено завуальовану...
4 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю. Розглянувши скаргу виношу вердикт: #20916 отримує покарання у вигляді: 5.2.1. "DM in GZ"- DeathMatch in Green Zone - Заборонено...
4 Лип 2026
Розглянуто
№8349 | ДМ
///
Arsen Malyk
3 Лип 2026
Скарги на гравців без організацій
Розглянуто
Скарга на модерацію Discord серверу UKRAINE GTA 5.
Вітаю. Скаргу передано на розгляд Керівнику Технічної Підтримки. Відповідь буде надана протягом 3-х робочих днів. У разі необхідності —...
Daniil Perets
3 Лип 2026
Відмовлено
Для КТП
Вітаю. Передано керівництву на розгляд, відповідь буде надана протягом 3-х робочих днів. У разі необхідності — строк розгляду може бути...
Daniil Perets
3 Лип 2026
Розглянуто
№2603 масові порушення/ 9930 3484 38790 33288 41463 42375 24041
0:08- DM car" 2:30 - голосні звуки(його голос в грі був настільки голосний що глушив всі інші звуки в грі) 3:00 - перші люди які...
Denis Dragon
3 Лип 2026
Скарги на гравців в кримінальних організаціях
Розглянуто
ЦЕ ДЛЯ НОКСА
-
Andriy Winchester #13379
3 Лип 2026
Скарги на адміністрацію
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
З моменту бану пройшов місяць, я максимально, дуже сильно вибачаюсь за те що в мене виявили ХітБокси. Я ніколи до цього і впринципі не...
3 Лип 2026
Оновив(-ла) свій
статус
D.Head HRB | Martini Maccalister
HEAD HRB | Martini Maccalister
3 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Love
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Надайте повний відкат ситуації, до цієї скарги протягом 24 годин. На розгляді.
3 Лип 2026
Розглянуто
Скарга на Marvin Kitsa + Skezz Yami | Некоректна видача покарання та можливе перевищення повноважень
Безпідставна видача покарання за п. 1.54, неправильне трактування правила та використання адміністративних повноважень після RP-конфлікту.
Alex Merr
3 Лип 2026
Скарги на адміністрацію
Оновив(-ла) свій
статус
Young Thug
3 Лип 2026
Схвалено
№2612 оск рідних
Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Надайте повний відкат ситуації, до цієї скарги протягом 24 годин. На розгляді.
Skezz Yami
3 Лип 2026
Відмовлено
Амністія
З моменту бану пройшов місяць, я максимально, дуже сильно вибачаюсь за те що в мене виявили ХітБокси. Я ніколи до цього і впринципі не...
Kristianno_Rolaldo
3 Лип 2026
Скарги на адміністрацію
Схвалено
№8348 | ДБ+ДМ
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #385 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Xtray Falles
3 Лип 2026
Що нового?
Угорі